kalorier gå ner i vikt Det föränderliga ansiktet av manliga viktminskningsprogram

gå ner i vikt snabbt blogg Det föränderliga ansiktet av manliga viktminskningsprogram

George Costanza är ingen Dan Marino, och det kan signalera ett viktigt skifte i dieting-kulturen.

När viktminskningsföretaget NutriSystem lanserade sitt manprogram 2006, tappade det Marino, en Hall of Fame NFL quarterback, som sin talesman. Det var ett steg klart beräknat för att få killar att tro att om dieting är manligt nog för en idrottsman av Marino-karaktär, måste det vara manligt nog för dem.

Sedan dess har tyngdförlustindustrin uppmuntrat en dietkultur av dudliga skäl, vare sig genom att rekrytera superstjärnor att främja olika program eller, när det gäller tv-showen Biggest Loser, presenterar viktminskning som en skrämmande tävling.

Det är därför det senaste meddelandet att Jason Alexander, som spelade George Costanza på, har gått med i Jenny Craig som företagets nyaste talesman representerar en förändring av hur viktminskningsföretag nu når ut till män.

Snarare än en mer sportfigur som vuxit lite fetare efter att hans äradagar blivit bleknade, är det nya ansiktet av manlig viktminskning bara en annan pudgy kille som, liksom så många av oss, har förlorat slaget om buken i åren och vill släppa några pund bara för att se bättre ut.

Det en förändring som hjälper dieting kasta sin bild som en uteslutande kvinnlig oro.

se fler män komma genom dörrarna, säger Paul Schiffner, chef för Weight Watchers Canada, som har kört män endast möten över hela landet i flera år.

är mer benägna att börja slita i reaktion på vad de ser i spegeln eller vad de ser på ett fotografi. Det är det för män, för det mesta. De är mer benägna att släcka dieting tills det blir en hälsofråga. ökningen av medvetenheten om manlig fetma och dess hälsopåverkan, inklusive en högre risk för diabetes, hjärtsjukdom och högt blodtryck, det är inte konstigt att fler män söker efter viktminskningsprogram, säger Schiffner.

En viktig utmaning för viktminskningsindustrin är emellertid att dieting har blivit märkt så länge som en kvinnlig strävan. Är det någon fråga om vilket kön ett företag med namnet Jenny Craig är fokuserat på?

tanken på att gå ner i vikt, för män, har verkligen inte varit framför och centrum. Det har alltid varit en kvinna sak, säger Harvey Brooker, grundare av Harvey Brooker Viktminskning för män, i Toronto.

Sedan han gick med i viktvaktare nyligen, har Benny Osher varit lite trångt om sitt deltagande i programmet.

tillflyktsort sprider ordet ut för mycket, för jag är lite generad att säga att jag på Weight Watchers säger den 46-åriga revisorn i Toronto.

Varje vecka deltar Osher i ett viktvaktmötet med andra dieters. För varje 10 personer på mötena är endast cirka två män, säger han.

njut av den positiva aspekten av mötet, säger han. som att höra andra historier. Han har försökt gå ner i vikt tidigare, det här är första gången Osher har gått med i ett formellt dietprogram. Hans hopp är att släppa till 169 från 182 pund. Programmets struktur har gjort det möjligt för honom att ta hand om sin viktminskning.

känns bra att veta att du tar kontroll, säger han.

Män som dieten brukar göra det av hälsoskäl, säger Ray Burton, en personlig tränare i Calgary, Alberta.

Hör aldrig, fru hittar mig inte mer attraktiv, säger han. du hör, läkare berättade bara för mig att jag slog väggen, eller vill vara runt för att leka med mina barn. andra ord, för män, dieting har alltid haft en högre syfte än bara fåfänga. Därför talar alla Marino-marknadsföring om hur NutriSystem kan hjälpa killarna tillbaka i spelet. shilling för Jenny Craig, men Alexander har gjort det känt att han drogs till företagets viktminskningsprogram bara för att se bättre ut. Det har ungefär samma spielkvinnor hört från tyngdförlustspråkskvinnor som fortfarande överträffar männen.

kom precis till en punkt där när jag skulle titta på återföreningen eller ett av de andra projekt som jag hade gjort, sa jag, gillar inte hur killen ser ut. Den killen är inte attraktiv på något sätt, form eller form till mig, berättade Alexander nyligen för People.

Det kan lika väl vara Valerie Bertinelli som talar, minus referensen.

Det är verkligen en annan linje än den som erbjuds av Jenny Craig tidigare man Baron Davis. När NBA-punktskyddet kom i kontakt med Jenny Craig 2008, skrytte han i ett pressmeddelande att han var på viktminskningsprogrammet, fick honom att känna sig redo att ta itu med den kommande säsongen. av Scripps Howard News Service.
kalorier gå ner i vikt Det föränderliga ansiktet av manliga viktminskningsprogram