hur man blir smal snabbt Det är ett nytt år

recept gå ner i vikt Det är ett nytt år

Det är ett nytt år 2016 är här. Ett nytt år är alltid spännande. Tidningar härrör från första födda barnet. I år föddes tvillingar bara några minuter från varandra men på olika dagar och olika år, en strax före midnatt och en efter. fångade de nationella mediernas uppmärksamhet i en minut.

Det finns också det nya årets resolutioner folk gör.

Det nya året ger också nya utmaningar. Jobb förändras. Familjer förändras genom äktenskap, skilsmässa, födelse eller död. Finansiella utmaningar stiger och lägger på oss stress.

Världen har också många utmaningar. Det finns krig i olika länder. ISIS attackerar när och var de kan runt om i världen för att sprida sin terror.

Vår nation håller på att gå igenom det som förmodligen kommer att vara det mest splittrande valet någonsin. De ideologier som representeras är så motsatta till varandra att utsikterna till konsensus är svimlande. Det kommer att finnas mudslinging och sniping i massor under denna valperiod. Vi har redan sett en del av det som 2015 kom till slut.

Många som jag har pratat med är oroade över hur saker går. Många ser inte en väg ut ur den nuvarande situationen vi befinner oss i. Det verkar finnas inget som vi kan göra.

Sanningen är att det finns ett ställe att vi kan gå till hjälp och tröst. Bibeln säger att det finns hjälp tillgänglig. När kung David stod inför krig mot politisk omvälvning när hans son försökte deponera honom, nådde han en punkt där han var så trött och bekymrad att han kände att han ville ge upp. Men i Psalm 61: 1 3 skriver han: ‘Hör mitt skrik, o Gud, lyssna på min bön, från jordens ände ringer jag till dig när mitt hjärta är svagt. Led mig till klippan som är högre än jag, för Du har varit min tillflykt, ett starkt torn mot fienden. ‘ Davids svar på problem som liknar det vi upplever idag är bra råd för oss. Vänd dig till Gud. Han är mer än kapabel att hantera vad som än kommer.
hur man blir smal snabbt Det är ett nytt år