hur går man ner i vikt utan att träna Det är inte bara mat som gör dig överviktig

snabb viktminskning lchf Det är inte bara mat som gör dig överviktig

Det kommer som en överraskning när jag säger överviktiga människor att nästan alla måste titta på deras vikt under hela livet. Friska vuxna vuxna är inte naturligt ‘mager’. De arbetar på det. Ser det ut som någon du känner? (Foto: Getty Images) De flesta patienter som kommer att se mig äter inte rätt mat, för att vara säker. Men det finns flera andra faktorer som bidrar till fetma, lite mindre uppenbara än andra. Därför, även om du äter en helt hälsosam diet kan du fortfarande kämpa med viktökning av andra orsaker. Jag har sammanställt en lista över några av de vanligaste faktorerna som kan orsaka att din skala går upp och hur du kan kämpa tillbaka: kan ha biverkningar som kan leda till viktökning. (Foto: GETTY IMAGES) En biverkning från vissa receptbelagda läkemedel som används för att behandla diabetes, högt blodtryck, smärta, humörstörningar, anfall och till och med migrän kan ge betydande vätskeretention eller viktökning. När du ordineras en medication som tar längre tid än några veckor, fråga om det här är en potentiell biverkning. Om så är fallet, fråga om det finns ett annat val som också kommer att uppnå samma mål. Sluta ta något läkemedel utan att först rådgöra med din läkare. Diet soda är nej t bra för din diet. (Foto: Getty Images) Diet soda hjälper inte din kost ‘Men den har 0 kalorier och 0 kolhydrater!’ I sin tur ökar det också dina smaklökar ‘önskan om sötsaker och innehåller onödiga konstgjorda ingredienser. Studier har visat att människor som dricker två eller flera diet soda om dagen har midjestorlek ökar upp till sex gånger större än för människor som dricker vatten eller te. Lägg till det här objektet till ‘inte värt det’ -listan av drycker. Att sova åtta timmar kommer att göra dig mentalt skarp och mindre benägen att ge in för att äta tomma kalorier. (Foto: Getty Images) Många senaste studier har visat att medan sömniga människor verkar brinna samma antal kalorier och utvilade människor, konsumerar de cirka 300 kalorier om dagen. När du ‘är trött, din motståndskraft är nere och din kropp letar efter det’ boost ‘för att komma igenom dagen. När du tror att socker och kolhydrater kan hålla dig kvar, kommer de bara att få dig att känna dig ännu mer utmattad, i slutändan. Sova åtta timmar kommer att göra dig mentalt skarp och mindre benägen att ge in att äta tomma kalorier. USA TODAYNCAA president nöjd med revisioner av Indiana religionsfrihetslag Din överviktiga vänner och familj En New England Journal of Medicine studie upptäckte att människor faktiskt kan ‘fånga’ fetma. Efter att ha följt mer än 12.000 personer äldre än 32 år, Forskare drog våra obese vänner ökar sannolikheten för att vi också kommer att vara mycket överviktiga med en hel del 171 procent.
hur går man ner i vikt utan att träna Det är inte bara mat som gör dig överviktig