går inte ner i vikt trots träning det är ingen stor grej

gå ner 1 kg i veckan det är ingen stor grej

‘Folk kallar det för olika saker, men du vaknar och har en av de’ eureka-ögonblicken ‘, säger Chris Hayes. ‘Du ser något du identifierar med, och något som bara gjort att vi vill göra det här.’

‘Fathead’ var en rebuttal till den mycket populära ‘Super Size Me’, där en man åt på McDonalds tre gånger om dagen i 30 dagar, fick 24 pund och såg hemskt ut.

I ‘Fathead’ gick Tom Naughton på en snabbmatdiet i en månad, men höll det vid 100 gram kolhydrater om dagen. Resultatet? En förlust på 12 pund och lägre kolesterol.

Låt mig berätta för dig att det inte är något.

Närmar sig två års jubileum av deras låga carbdieter, har Chris Hayes, IT-chef på Amarillo Globe News, och hans fru kombinerat förlorat motsvarande en NFL linebacker.

De har förlorat 232 pund 137 pund för Chris och 95 för Michelle.

‘Det skakade oss till att vi ville göra några allvarliga livsstilsförändringar’, sa Michelle, ‘och det började från den dagen.’

Chris, 49, arbetar i den andra av två byggnader på Globe News, så han kommer inte ofta i pressrummet. När jag såg honom för många månader sedan, efter att han började en låg carbdiet, var det en dubbelkörning.

Men jag trodde att han kunde vara allvarligt sjuk.

Han såg knappt ut som samma burly 322 pund kille vi alla visste.

Jag ville inte vara flippig med ett komplimang eller göra ett skämt om han hade en okänd cancerdiagnos.

‘Ett par har frågat om jag var sjuk,’ sa Chris.

Åh, allt annat än.

Nu vid 185 pund, Chris har mer energi, ingen syrefördjupning, hade en kort sjukdom de senaste två åren, sover mycket bättre och hans axlar slutade värka.

Michelle är av hennes blodtrycksmedicin, och hennes självkänsla är mycket bättre.

‘Det har varit en livstidskamp för mig. Det är bara trevligt att kunna vara normalt,
går inte ner i vikt trots träning det är ingen stor grej
och inte tänkt på så tungt och säkert morbid övervikt, ‘sa Michelle. ‘Det finns en fjäder i mitt steg.’

Inget av detta uppnåddes genom bariatrisk kirurgi eller dyrt köpa sina livsmedelspatenterade dieter. Det fokuserade på låga carb dieter, som de cobbled tillsammans genom att söka online för rekommenderade mat val och delar.

Inget bröd, socker eller potatis. Massor av hela mat, hela grönsaker, grillat och rökt kött. Och bara en hel del järn vill stanna på kursen.

‘Det viktigaste, särskilt för stor viktminskning, är att du måste hitta någonting och hålla fast vid det,’ sa Chris. ‘Det är bara våra två. Vi håller bara i huset maten vi äter, så vi är inte frestade av saker vi inte kan ha. ‘

Michelle, 46, har en självproklamerad söt tand, men har funnit några låga karbo-substitut.

Chris skulle gräva i en djuprätt pizza om han kunde.

Men det är inte som att de ‘berövar sig själva. De har varit kända för att gå till Blue Sky och äta genom en protein middag med kycklingbröst eller hamburgare utan bullarna.

Chris ‘måltider på tisdag: ägg, bacon och ost till frukost, kalkonbröst, ost, gröna bönor och avokado till lunch, och grillad dras fläsk, broccoli och avokado för kvällsmat.

‘Det stora för oss är att det inte verkade som en diet’, sa Chris.

Chris förlorade åtta pund i den första veckan och 50 pund på sex månader. Han slog 100 pund vid ett årsjubileum i maj förra året. Det är allt på ett kalkylblad.

Det har varit dyrt i ett område kläder. Chris har förlorat 12 inches av midjan, från storlek 44 jeans till 32. Hans skjortor gick från 3XL till ett medium eller stort, beroende på varumärket.

‘Jag har gått igenom så många storlekar. Heliga ko, byxor börjar falla ner och jag måste köpa lite mer, säger han. ‘Innan du vet det har jag köpt ett annat par. Jag har spenderat mer på kläder de senaste två åren än i de föregående åtta .’

Chris och Michelle är bara paret bredvid. De är inte på ‘The Biggest Loser’ och har inte en personlig tränare. Bara en låg carb diet och viljan att stanna på det en dag i taget.
går inte ner i vikt trots träning det är ingen stor grej