gå ner i vikt snabbt blogg Det finns ingen magi för viktminskning

kalorier gå ner i vikt Det finns ingen magi för viktminskning

Av Kelly Gray I vårt tunna galna, kroppsobsatta samhälle bombarderas vi dagligen med annonser för mirakel viktminskningslösningar. Dessa kommer i form av magiska dietplaner, piller, pulver och till och med krämer. Personerna i annonserna är alltid leende och smala, och om de hävdar att det fungerar för dem, måste det fungera, eller hur? Fel! Det finns ingen ‘magi’ för att gå ner i vikt. Du måste använda dina hjärnor. Tänk på att de flesta kost- och viktminskningspiller inte har utvärderats av FDA. Vill du verkligen sätta något in i ditt system som du inte vet något om? Men ta inte mitt ord för det, läs etiketterna själv. Det kommer att säga det direkt på flaskan. Också, du kommer att vilja läsa det fintryck som följer med ‘mirakel’ viktminskning droger. De kommer nästan definitivt att konstatera att ‘resultaten inte är typiska’ eller att de ska fungera ordentligt, måste de kombineras med ‘regelbunden motion och balanserad kost’. Gissa vad folk? Om du tränar regelbundet och äter en balanserad kost, behåller du inte några magiska potioner för att gå ner i vikt. Det är den magiska potionen. Det finns också specifika ‘dieter’ som om de följs ordentligt, lovar super skinniga resultat. Grapefruktjuicedieten, till exempel. Reglerna säger att du bara måste dricka grapefruktjuice (eller kanske ett namn märkesjuice) tre gånger om dagen istället för att äta mat. Naturligtvis om du bara konsumerar 600 kalorier om dagen kommer du att gå ner i vikt. Det finns en annan namn för den kosten, den kallas ‘svältande’. Inte bara är detta ohälsosamt av en mängd olika orsaker, men den minut du börjar äta äkta mat igen, kommer du att lägga tillbaka på alla pund du tog av och med största sannolikhet lägga till ännu mer. När du bestämmer vad du vill sätta i din kropp , lyssna på hälsoexperter, inte kändisar eller andra betalda endotörer. Tänk på det nästa gång du ser en svelte kändis som hävdar att hon använder ett visst piller för att hålla hennes figur liten. Hon får betalt beaucoup bucks för att driva den produkten och kan använda alla medel som behövs för att se hur hon gör. Mitt hopp är att ditt mål kommer att vara att i slutändan vara frisk, inte mager. Vad som kan verka som en snabbkorrigering kan ha förödande långsiktiga effekter. Undersök ingredienserna i så kallade ‘dietpiller’. Några formler innehåller ingredienser som inte bara är skadliga, men också eventuellt olagliga. Lossning och viktminskning tar snabbt avgift på ditt hjärta och huden, och inte på ett bra sätt. Medan den korta tiden (mycket kort sikt kan jag lägga till) kan effekter av en flytande diet tyckas vara värt, risken för din kropp och din framtid är verkligen inte. Det enda sättet att gå ner i vikt och vara hälsosam är med regelbunden motion och En hälsosam kostplan. Allt som hävdar att du förlorar mer än 1 2 pund i veckan är antingen vilseledande eller helt enkelt farligt. När du tar övervikt av långsamt och fokuserar på din hälsa, inte din storlek, kommer resultaten inte att bara vara långvarig men också tilltalande.
gå ner i vikt snabbt blogg Det finns ingen magi för viktminskning