gå ner i fettprocent Det kan hjälpa till att svara på alla våra frågor

lchf gå ner i vikt snabbt Det kan hjälpa till att svara på alla våra frågor

Okej, vi har alla sett några meningslösa inlägg, men några är väldigt hjälpsamma. Jag har varit på 3 dagars passform (samma som 2 dag) i 9 dagar och förlorat 6 kg. Jag började på 198 am 192 nu. Jag hoppades på mer eftersom det förmodligen är vattenvikt. Jag är glatt att förlora ytterligare 6 i veckan. Mina biverkningar är extremt torr mun, sömnlöshet om jag inte tar det före 8:00, men värst är dålig förstoppning. Jag var tvungen att inte ta p-piller igår och ta mjölk av magnesia som gjorde tricket (jag rekommenderar till alla med samma problem). Men på den ljusa sidan ger det mig energi att träna och helt undertrycker min aptit. Mina skinn ser också riktigt bra ut av att dricka allt vatten. Tips: Jag köpte dessa elektrolytremsor som smälter i munnen från gnc som ger dig vad en flaska gatorad gör utan socker och kolhydrater. Det hjälper dig när du inte kan svälja en freakin gallon av någon anledning.

Så här är en enkät, svara alla frågor:

8. Jag brukar äta ur bordet, och nu tuggar jag bara tuggummi eller äter jordgubbar eller druvor. men när jag äter,
gå ner i fettprocent Det kan hjälpa till att svara på alla våra frågor
blir jag bara snabb. Och jag dricker bara mycket vatten. som ersätter den repatativa rörelsen av min hand som äter medan du är på datorn.

9. Jag vet att jag har den verkliga affären. Det är en mörkbrun / röd färg. som för saker och ting, ingen aning, kan inte se det. Jag köpte den av rad från en hel säljare för $ 22 för s / h för 30-dagars leverans.

yoli skrev:

hej kan någon svara på min fråga, jag har pillret som kom i en låda och istället för en flaska. Betyder det någonting så långt som falskt eller verkligt ??? Vänligen meddela mig för att jag inte hade någon framgång och inte vill köpa en annan om de är alla FAKE.

Jag är ingen expert Yoli, men har gjort så mycket forskning som möjligt och är ganska säker på att det måste komma i en flaska, inne i en låda. Jag skulle försöka få det från en plats där du vet att en person har haft framgång eller att hitta en asiatisk marknad där de är villiga att ge dig pengarna tillbaka om du finner att de är falska. Från det jag undersandar har de riktiga en elfenben, pulverformig substans inuti (ser ut som sand). Tyvärr tror jag inte någon vet vad som helst äkta eller falsk. Lycka till.
gå ner i fettprocent Det kan hjälpa till att svara på alla våra frågor