fasta gå ner i vikt Det viktigaste valet

gå ner 5 kg på en månad Det viktigaste valet

Jag kunde inte hjälpa till med att chuckle när jag i förra veckan på Facebook såg min vän, som är inblandad i lokalpolitik, förklara, ‘Detta är det viktigaste valet någonsin i vår stad’.

Men innan jag kunde klara mig klokt i ett svar såg jag att en annan av hans vänner hade slog mig till det:

Min vän försvarade sitt uttalande och påpekade att detta kommer att bli första gången Santa Fe kommer att välja en ‘stark borgmästare’. (Det är sant, men det är inte som att vi väljer en diktator.)

Men nästan varje val, lokalt, statligt eller nationellt, som jag någonsin har täckt eller deltagit i, hade allvarliga människor på alla håll som säger att det är det viktigaste valet i historien. Eller i ett sekel. Eller i en generation. Eller eftersom Gud var i junior hög.

Arizona Sen John McCain skämtade i 2006, ‘Varje ens numrerade år politiker går runt och säger,’ Detta är det viktigaste valet i historien. ” Men bara två år senare, när McCain blev republikansk kandidat för president, några av hans egna surrogater gjorde liknande uttalanden om valet 2008. ‘Kanske,
fasta gå ner i vikt Det viktigaste valet
men sådana episoder är uppenbarligen så sällsynta att de aldrig blir inspelade. Tänk om du skulle, 1924-tävlingen mellan president Calvin Coolidge (republikan) och utmanare John W. Davis (demokrat). Skulle jazztiden åldras? annorlunda om Davis hade vunnit istället för Coolidge? Få historiker har förlorat sömn över frågan. Men Joseph Levenson, en republikansk ledare i New York, tillkännagav det året: ‘Jag ser på det kommande valet som det viktigaste i landets historia sedan inbördeskriget.’ ‘

Det här viktiga valet har pågått över 100 år. År 1888 redigerade The New York Times om presidentvalet mellan Grover Cleveland och Benjamin Harrison. ‘Republiken närmar sig vad som ska vara ett av de viktigaste valen i sin historia’, uppgav The Times. Bush sprang mot Michael Dukakis, sen Robert Byrd i West Virginia sade: ‘Det kan vara det viktigaste valet av detta århundrade.’ Fyra år senare, när Bush sprang för val mot Bill Clinton, kallade Clinton den tävlingen ‘det viktigaste valet i en generation’. En generation är mindre än ett sekel, så tekniskt kunde båda ha varit korrekta. Men jag tror inte heller var.

Därefter sade vicepresident Dick Cheney, som satsar på sig själv och president George W. Bush i Roswell 2004, att det var ‘kanske det viktigaste valet under min livstid’. Det var ett av de få områden där han kom överens med den demokratiska kandidaten John Kerry, som sade samma sak (utan ‘kanske’) vid 2004 Demokratiska Konventionen i Boston.

Det valet var förmodligen viktigare än presidentvalet 1996 mellan befälhavare Bill Clinton och utmanare Bob Dole. Jag tror att det var det tråkiga presidentvalet under de närmaste 50 åren jag har varit berättigad att rösta. Men Ralph Reed från den kristna koalitionen sade att Clinton Dole-loppet var ‘det viktigaste valet av vår livstid’, medan den andra sida,
fasta gå ner i vikt Det viktigaste valet
sade AFL CIO: s president John Sweeney att det var ‘det mest kritiska valet i den amerikanska arbetarrörelsens långa historia’.

Det är uppenbart varför kandidater och deras minions säger saker som ‘Detta är det viktigaste valet i galaxens historia.’ De försöker trumma upp entusiasmen genom att få folk att tro att de är delaktiga i någonting.