bra mat för viktnedgång Det är skadligt för din kroppshälsa att gå ner i vikt med kost

går inte ner i vikt trots träning Det är skadligt för din kroppshälsa att gå ner i vikt med kost

Medan vi chattar med andra om att gå ner i vikt, ta för givet att kost är det enklaste sättet och det mest effektiva. Således måste vi tvinga oss att motstå frestelsen, fråga oss att inte kontakta mat när vi konfronterar den goda maten. Men näringsexperten varnar dessa kvinnor som vill hålla den smala med kost under en lång tid, är det inte det klokt beteendet verkligen med lidandet från orättvisa magen, eftersom diet lång tid inte kan få varaktig effekt och kanske leder till en mängd olika av hälsosamma dolda faror.

Det är känt för oss, maten omvandlas till energin och genom magen att transportera, är magen en energitransportkanal. Om du vill leva när du är 120 år gammal (det är inte en myt, det finns en sofistikerad teknik, medicinska forskare tror att vänta på oss i 70 års ålder är fortfarande i livets bästa.), Har fortfarande den höga Kvalitetslivet, sålunda vid 30 års ålder, undviker mage som lider av hungrig för hälsan.

Magen får lite mat när man bestämmer sig för kost, vilket gör att magen inte fungerar normalt. Om denna situation kvarstår, kommer dess fungerande kapacitet gradvis att minska, kan inte längre bekosta ens lite försök och utmaningar. Samtidigt hade vi bättre bära överskott i magsyra i magen, förutom den uppenbara bristen på näring och energi, på organskador bör uppmärksammas.

De människor som är för smala är brist på fett och protein som är lätt att orsaka håravfall och förlorar glans. Diet överskott för mycket, håret kan inte absorbera tillräcklig näring,
bra mat för viktnedgång Det är skadligt för din kroppshälsa att gå ner i vikt med kost
innehållande intag järn, tahr kommer att vissna, slutligen resultera i håravfall. Diet gör också minnesminskning. Kost, tjockintag och lagernivåer är lägre än normal nivå, så brist på näring i kroppen, detta är dåligt för hjärncellerna, vilket påverkar minnet och glömmer. Och fettet är den främsta drivkraften till hjärnans arbete.

Psykologi docent vid University of California i Los Angeles, USA, Dr. Mann har funnit något konstigt fenomen i processen att undersöka kostmassan. Hon skulle vilja veta att gå ner i vikt med kost länge om det kan vara effektivt i slutet. Därför ledde hon sina elever att fortsätta ett år spåra till den människa, som dieted massivt förlorar vikt. I den här undersökningen är de bara intresserade av en siffra: med tiden borta, hur stor är andelen för dieters vikt?

Och resultatet är chockat, utöver våra förväntningar finns 41 procent av dieters igen. ‘Även om siffran har bortom vår förväntan’, sa Dr. Mann, ‘men vi tror fortfarande att andelen inte är mycket exakt, och måste måste underskattas’.

Varför har det inga effekter? Dr Mann anser att det finns två anledningar: För det första är det verkligen svårt att ändra kostvanan. För det andra kommer kostens roll att minska under effekten av att minska när du lyckas förlora vikt. Mann sa att när du äter mat med låga kalorier varje dag, kommer kroppen att justera metabolismen, det kan leda till att förlora väga mer och svårare. Din kropp kommer att bli höghastighetsoperation, när du äter mindre för att fortsätta gå ner i vikt blir det svårare.
bra mat för viktnedgång Det är skadligt för din kroppshälsa att gå ner i vikt med kost