bra kost för viktminskning Det finns en app för det

hur går man ner i vikt utan att träna Det finns en app för det

Att gå ner i vikt, förbättra energin och vara hälsosammare totalt kommer fortfarande ner till att sätta rätt mat i våra kroppar, flytta mer och få tillräcklig sömn. Medan tekniken inte kan göra saker för oss kan ett antal smartphone-appar göra det enklare att spåra våra beteenden, se var vi behöver förbättringar och ge vägledning, uppmuntran och ansvarsskyldighet under vägen.

Här är sex smartphone-appar som kan hjälpa till att göra 2014 till ditt hälsosamma år än.

Whole Pantry är precis vad det låter som: en app centrerad på äkta, hela mat. Alla recept är glutenfria, utan tillsats eller raffinerat socker. De är helt vegetarianer, med glutenfria, mjölkfria, vegan och Paleo-alternativ. Varje recept följer med vackra fotografier och låter dig skicka ingredienslistan direkt till din (eller en väns) telefon.

Inte bara ger Harvest dig vad som är säsong i ditt område. Appen ger också tips för att välja nästan alla typer av produkter som är tänkbara. Harvest rapporterar också den genomsnittliga nivån av bekämpningsmedelsrester baserat på data från miljögruppen.

Hitta mig Glutenfri (Apple, Android)

Den här appen är perfekt för dem med celiac sjukdom eller gluten känslighet. Kolla in en restaurangs glutenfri meny i förväg, se betyg och recensioner, få vägbeskrivningar och ring restaurangen, allt direkt från appen. Och jag älskar att du kan filtrera för endast lokala restauranger (det finns mer än 50 bara i New Orleans-området), liksom bara de som erbjuder en dedikerad glutenfri meny.

Min Fitness Pal (Apple, Android, Blackberry)

Det här är mina kunders favoritapp för journaling av matintag och träning. Det är super lätt att använda det spårar historien om de livsmedel du anger, vilket gör det enkelt att lägga till de vanliga matvarorna till ditt dagliga intag. Appen har också en streckkodsläsare så att du bara kan skanna etiketten och det går automatiskt in i din logg. My Fitness Pal har en av de mer omfattande databaserna, med mer än tre miljoner livsmedel, plus ett verktyg för att skapa personliga ‘anpassade’ livsmedel. Det låter dig också ‘bjuda in’ och ansluta till vänner så att du kan se varandra loggar och hjälpa motivera varandra.

24/7 MotionX Sleep Tracker (Apple)

Vi vet att kvalitetssömn är en viktig komponent för viktminskning, för att inte tala om övergripande hälsa och välbefinnande. Men många av oss kommer inte nära att få tillräckligt med sömn, tack delvis för att stressa, överbelasta arbetsplaner och teknik som gör det möjligt för oss att hålla kontakten dygnet runt.

Så jag älskar denna 24/7 app det är en sömnmonitor som analyserar sömn och hjälper till att förbättra vår sömnkvalitet. Med hjälp av en teknologi som bygger på mänsklig rörelse ger 24/7 insikt om hur lång tid det tar att somna, hur ofta vaknar du upp genom natten och hur mycket tid du spenderar i djup sömn och i lätt sömn.

Det kan vara användbart för dem som misstänker att de har sömnapné eftersom det kan ställas in för att spela in sömnljud. Det har också funktioner för att övervaka din vilande hjärtfrekvens och antal steg som tas dagligen, såväl som att spåra din vikt.

Karta My Run (Apple, Android, Blackberry)

Med hjälp av telefonens GPS-navigationssystem spårar Map My Run din rutt och beräknar ditt körsträcka, tempo och kalorier som bränns. Det ger realtidsfrekvensstatistik under träningspasset och kan ställas in för att ge röstinstruktioner på dina framsteg när som helst. Karta My Run synkroniseras också med andra enheter som Polar, Nike + och Garmin. Och det är inte begränsat till att bara köra Map My Run kan användas för att spåra dina framsteg i mer än 600 typer av aktiviteter, från cykling till vandring till skidåkning.
bra kost för viktminskning Det finns en app för det