att gå ner i vikt snabbt Det är inte möjligt att gå ner i vikt

kosttillskott viktminskning Det är inte möjligt att gå ner i vikt

Relaterade Det gör att du går ner i vikt och kämpar mot cancer; här är 10 skäl att försöka Blomkål Diet bekämpar kallt och förhindrar viktökning: Går grönt gör allt detta och mycket mer! Vill du gå ner i vikt? Här är en enkel men ändå effektiv dietmix, du borde följa viktminskningstransaktioner: Flytta över bariatric, låt oss prata om endoskopisk ärmmagroplastion. Ett annat enkelt sätt att gå ner i vikt: Guzzle vatten oftare 6 veckoslut med dieter för att lära av Kavita Devgan s senaste boken Vattentäthet kan vara den stora orsaken bakom din uppblåsta mage, här är hur man hanterar det. Få vikt? Din partner kan vara anledningen till det. Skådespelerskan Bhumi Pednekar doler ut tips om viktminskning Video: 5 enkla yoga asanas till din räddning om du vill gå ner i vikt och tona din kropp

Det finns väldigt få personer som har en lycklig vikt och form. Många av oss spenderar hela vårt liv på viktminskningen ser såg, ibland upp och ibland ner. Men sällan är vi i balans. Innan vi dyker in i monsteret som viktminskning kan vara, är det viktigt att förstå en av nyckelfaktorerna

Det finns väldigt få personer som har en lycklig vikt och form. Många av oss spenderar hela vårt liv på viktminskningen ser såg, ibland upp och ibland ner. Men sällan är vi i balans. Innan vi dyker in i monsteret som viktminskning kan vara, är det viktigt att förstå en av de viktigaste faktorerna som påverkar det ämnesomsättningen.

Din kropps sammansättning är unik, så jämför inte dig med nästa person i gymmet. Under denna komplexa biokemiska process kombineras kalorier i mat och drycker med syre för att frigöra den energi kroppen behöver för att fungera. Även när du är i vila behöver din kropp energi för alla sina ‘dolda’ funktioner, såsom andning, blodcirkulation, justering av hormonnivåer och växande och reparation av celler. Antalet kalorier som kroppen använder för att utföra dessa grundläggande funktioner är känd som din basala ämnesomsättning, vad du kan kalla metabolism. Flera faktorer avgör din individuella basala metaboliska takt, inklusive din kroppsstorlek och -sammansättning, ditt kön och din ålder. ‘

Du borde bara tävla med dig själv. Foto med tillstånd: Instagram / Alikatt68

Därför är det meningslöst att titta på personen på nästa löpband och undra varför de blir progressivt smalare och du är inte. Ingen tvivel om att gå ner i vikt måste du äta färre kalorier än vad du konsumerar eller öka din fysiska aktivitet för att bränna mer kalorier.

Oroa dig inte, det här händer med det bästa av oss. Dessutom fungerar hormoner synkroniserat och inte isolerat, och du kan inte hitta någon som problemmakare. Dessutom kan du inte analysera hormonbalansen utan att få ett blodprov. Andra goda indikationer på hur mycket dina hormoner är förvirrade är ‘hunger, energi och begär. Dessa kan ge en bra, subjektiv indikation av metabolisk hormonaktivitet och balans, säger samma artikel vidare.

Din kroppsstorlek och komposition spelar en roll: Det finns ett gammalt ordspråk: du blir inte rikare genom att räkna någon annans pennies. På samma sätt kan man inte jämföra sig med någon annan, för att du ska gå ner i vikt, helt enkelt för att varje människas kropp är unik. Överviktiga människor kan till exempel finna det svårare att kontrollera matbehov på grund av flera hormonella obalanser. Detta kan också hindra deras motivation att träna.

Ta hänsyn till din ålder: Du har blivit tillsagd här och då, och det är av en anledning: det är sant. När du utvecklas i åldern tenderar muskeln att minska. Kvinnor, i synnerhet, börjar förlora musklerna massa efter 35, och fett står för mer av sin vikt. Denna förlust av muskelmassa sänker hastigheten vid vilken du bränner kalorier.

Känslor: När du är olycklig eller stressad om någonting kan den nedåtgående spiralen av negativa känslor göra att dagliga uppgifter förefaller som uppåtriktade strider som mister vikt. Om du tenderar att gravida mot mat när du är låg, kan det vara komplicerat. Detta påverkar ditt humör, din känsla av självvärde och din dagliga rutin. Om du inte är motiverad att träna, kan det bero på att du inte är i en lycklig stat.

Titta på just nu Maharashtra: Farmers ‘protest krävande lånavskrivning intensifieras, mars når Thane.
att gå ner i vikt snabbt Det är inte möjligt att gå ner i vikt