viktminskning snabbt Din kropp kan slåss mot dig

hur gå ner i vikt Din kropp kan slåss mot dig

OKLAHOMA CITY Förlora vikt är svårt. Men som alla som har tappat några byxor storlekar kan berätta, att hålla det av kan vara lika utmanande.

Det visar sig dock att det sannolikt tar mer än att bara förbli en underhållsdiet när du når dina mål. Forskare tror att din kropp faktiskt kan kämpa för att komma tillbaka till var det tidigare var ett fenomen som kallades ‘set point’ -teorin. Så om du har förlorat 40 pund eller fått 15, kommer dina hormoner att justera i ett försök att ta dig tillbaka till en viss punkt.

‘En persons vikt kanske inte alltid går hela vägen tillbaka till den ursprungliga tyngden, men det verkar finnas någon form av inbyggd längtan på kroppens sida för att komma tillbaka till en viss vikt och stanna där,’ sade Prescott. ‘Det är inte bevisat vetenskapligt, men det finns ökande bevis för att stödja det.’

Setpunktsteorin är inte ny, men den har blivit populär på grund av en ny studie av forskare vid National Institute of Diabetes och Digestive and Kidney Diseases, som spårade deltagarnas framsteg från reality-tv-showen ‘The Biggest Loser. ‘I sex år följde de tävlande efter att de kasta massiva viktmängder för den populära konkurrensen.

Forskarna ‘upptäckter gav grunden teori mycket ammunition, som de tidigare deltagarna packade pund tillbaka på oavsett hur strikt de följde sina dieter. Några till och med vunnit en punkt högre än deras ursprungliga vikt.

‘Det var ett riktigt dramatiskt, uppmärksammande exempel på teorin som det tidigare beskrivits’, säger Prescott. ‘Det visar också att det finns mysterier som vi inte helt förstår, och du kan inte skylla på människor för att bli fett igen. Vissa kan inte följa deras dieter så mycket som de borde, men det verkar troligt att människor också hamnar kämpar för egen biologi. ‘

Prescott sa att studiens fynd pekar på vilande ämnesomsättning eller basal metabolism, som bestämmer hur många kalorier din kropp brinner i vila.

Våra kroppar brinner energi och håller oss levande. Prescott sa att någonstans omkring 70 procent av kalorierna du använder varje dag kommer att bli brända oavsett vad du än bara sitter på soffan eller på skrivbordet.

Din ålder, muskelmassa, träningsnivå och höjd bidrar alla till hur många kalorier din kropp brinner. Men fynden presenterade en paradox: De personer som fick vikten tillbaka verkar ha lägre metaboliska räntor än förväntat utifrån dessa faktorer.

‘Det’ s trodde att detta kan vara ett resultat av ett komplext samspel mellan hormoner som reglerar hur våra kroppar brinner energi ‘, säger Prescott.’ Dessa människor brann inte så många kalorier som du skulle tro baserat på deras höjd, vikt eller ålder . De blev viktiga även på vad som skulle anses vara en underhållsdiet. ‘

Med andra ord, om du borde brinna omkring 2000 kalorier på en underhållsdiet baserat på din personliga kombination av faktorer men du har nyligen förlorat 20 30 pund, kan din faktiska metaboliska hastighet ha sjunkit till någonstans runt 1700 eller så.

Så om din kropp är fast besluten att få vikten tillbaka även efter allt ditt hårda arbete för att förlora det, betyder det att det är dags att kasta in handduken och radera frysen för den pint steniga vägen?

‘Det är lite för dramatiskt’, säger Prescott. ‘Det kan vara en tendens att göra det, men jag tror att det finns hopp om att det finns saker du kan göra för att ändra eller återställa din uppsättning.’

För att påverka denna process till din fördel kan den bästa lösningen förlita sig på en gammal standby i gymmet.

‘En träningsplan leder ofta till större framgång för att behålla en ny, lägre vikt’, säger Prescott. ‘Att behålla din nya vikt kan vara svår, men ökad förståelse kan hjälpa dig att börja bygga upp ditt beteende och vanor kring ett nytt nummer för bättre långsiktiga resultat.’

ArticlesPolice gör arrestera; 12 år gammal säger hot som inte är avsedda att utföras UPPDATERAD: EPD säger hot mot Enid skolor ‘inte genomförbar’ UPPDATERAD: Ex borgmästare, bank VP Currier dömd i Enid s största någonsin bedrägeri schemeWoods County kvinna laddad med felony barn försummelseMan anklagad för spanking son , torkar smutsig blöja i pojkens ansikteMan laddas med andra graders rapNamn utsläppt i damm drunkning på FridayState s största lärarförbundet skisserar krav, hotar walkoutBill låter fängelset kantiner att sälja röker till inmatesUPDATED: Fire burns övergivna hus
viktminskning snabbt Din kropp kan slåss mot dig