träning viktnedgång Djur hittades i New York

hur man går ner i vikt snabbt Djur hittades i New York

Status: Utrotningshotade arter i New York (listad i hotad federalt)

För att möta denna nivå av statligt skydd måste arten uppfylla ett av kriterierna: 1. Eventuella arter som överhänger risken för utrotning eller utrotning i New York eller 2. En art som är upptagen som hotad av Förenta staternas avdelning för

en ökning av subventionerade rovdjurTechniques för uppfödning och höjning av mosssköldpaddor i fångenskap har utvecklats tillsammans med en studie som görs för att undersöka hur effektivt det är att släppa unga eller vuxna sköldpaddor tillbaka i naturen efter att ha varit i fångenskap. Mosssköldpaddan är New York s minsta sköldpadda och når bara en maximal längd på 4,5 tum.

De är nära besläktade med den spotted sköldpaddan (Clemmys guttata), som är en annan sköldpadda som blir hotad i New York.

Habitat: Bor i öppna blöta våtmarker, sedge ängar och kalkhäftande flänsar.

Användbara egenskaper för klassificering: Sköldpaddorna har små orange (ibland gula) fläckar på huvudet som delar upp i två olika delar.

Diet: består av insekter, växter, grodor och carrion (skalbaggar)

Bästa tiden att se denna art: De är dagliga och är vanligtvis aktiva tidigt på morgonen till mitten av dagen. De ses vanligtvis i direkt solljus.

Livshistoria: Dvala börjar i slutet av oktober, parningstidstider uppträder vanligen på våren, och äggen som läggs i början av mitten av juni kläckes runt mitten av september.

Status: Utrotningshotade arter i New York (skyddade federalt)

För att möta denna nivå av statligt skydd,

arten måste uppfylla ett av kriterierna: 1. Alla inhemska arter i

överhängande risk för extirpation eller utrotning i New York eller 2. Enhver

arter listade som hotade av Förenta staternas avdelning för främjande av byte av elektriska poler, många elektrokut
träning viktnedgång Djur hittades i New York