recept viktminskning Din lokala tandläkare

gå ner i vikt frukost Din lokala tandläkare

I Irland är vi välsignade med en rad professionella, engagerade och erfarna lokala tandvårdstjänster. Vi har ett utmärkt urval av allmänna tandläkare som sköter vården av samhället och en rad specialiserade tandläkare som tillhandahåller munkirurgi, parodonti (tandkött), endodonti (rotkanal), ortodonti (braces), paedodonti (barntandvård), tekniker, och teknik för att konkurrera överallt i världen.

Jag berättar alltid för patienter när du ser din lokala tandläkare han / hon kan utnyttja någon av de olika kompetenserna hos alla hans / hennes kollegor med ett enkelt telefonsamtal och hänvisa till antingen en andra åsikt eller mer komplex behandling. Så du har inte en tandläkare. Du har ett team av tandläkare som kan arbeta tillsammans för att tillhandahålla en rad tjänster och du har det lokalt.

Förebyggande är hörnstenen i modern tandvård. Detta innebär upprepade, regelbundna och konsekventa besök hos tandläkaren och hygienisten för att övervaka och identifiera förändringar och behov av behandling.

1. Ändring kan endast mätas mot en tidigare rekord. Din lokala tandläkare har dina register och dina x-strålar. Han / hon kan se dig varje år och kommer att kunna jämföra och upptäcka förändringar tidigt, ingripa vid behov.

2. Alla kommer alltid att berätta det bästa sättet att hitta en tandläkare är genom personlig rekommendation. Det handlar om att hitta ett lag att ta hand om dig med vilken du kan kommunicera med komfort och självförtroende. Din komfort och självförtroende är i din tandläkare intresse.

3. När du behöver en tandläkare snabbt är det bra att ha en på din tröskel.

4. Dentistry är inte en produktbaserad tjänst. Det är inte som att köpa en bil eller ett kök. Oavsett om du behöver en fyllning,
recept viktminskning Din lokala tandläkare
en krona, faner, en rotkanalbehandling, tandprotes eller implantat, kräver alla tandprocedurer uppföljning. Underhåll är viktigt för framgång. Kunskap om de kliniska detaljerna av behandling som tidigare har gjorts möjliggör professionell vård.

5. Din lokala tandläkare skrev dina register. Han / hon känner dig, vill att du ska komma tillbaka, vet att hans / hennes rykte beror på att du ger en bra lösning och vet vad som har gjorts och vilka material som har använts.

6. Om du hade laboratoriearbete gjort (kronor, implantat, tandproteser), känner din tandläkare tekniken som gjorde dem. Faktum är att han / hon valde teknikerna för dig att ge dig den bästa lösningen för dina behov. Din tandläkare har föreskrivit material och teknik på dina vägnar från en tekniker som han / hon litar på.

7. Tandläkare och rättssystem är lättillgängliga i ditt eget land och på ditt eget språk för ytterligare råd eller oro om du har några problem som följer behandlingen.
recept viktminskning Din lokala tandläkare