mat vid viktminskning Dieting är inte en exakt vetenskap

hur går man ner i vikt på en vecka Dieting är inte en exakt vetenskap

Genanalyser identifierade variationer kopplade till hur kroppen behandlar fetter eller kolhydrater, som forskarna trodde skulle göra dem mer benägna att gå ner i vikt på en låg fetthalt eller låg carbdiet.

Men viktminskningen var i genomsnitt ca 13 pund över ett år, oavsett gener, insulinnivåer eller diettyp. Också vissa människor förlorade så mycket som 60 pund och andra fick 15 pund mer bevis på att genetiska egenskaper och diettyper tycktes ge ingen skillnad.

Vad som tycktes göra skillnad var hälsosam kost. Deltagare på båda dieter som konsumerade de färsta förädlade livsmedel, söta drycker, ohälsosamma fetter och åt de flesta grönsakerna förlorade mest vikt.

Studien publicerades 20 februari i Journal of the American Medical Association.

Deltagarna hade 22 hälsoutbildningskurser under studien och uppmanades att vara fysiskt aktiva, men fokusen var på vad de åt. De rekommenderades att välja högkvalitativa livsmedel men fick inte rekommenderade kaloribegränsningar eller var de försedda med specifika livsmedel. Resultaten är baserade på vad de rapporterade att äta.

Under de första två månaderna fick dieters i varje grupp veta att de skulle begränsa kolhydrater eller fetter till 20 gram per dag, ungefär den mängd som i 1 1/2 skivor helvete bröd och en handfull nötter respektive. De fick öka det till mer hanterbara nivåer under resten av studien.

Fettintag i gruppen med låg fetthalt var i genomsnitt 57 gram under studien jämfört med 87 gram i förväg; karbintag i lågkarbongruppen var i genomsnitt 132 gram jämfört med 247 gram tidigare.

Båda grupperna minskade deras dagliga kaloriintag med i genomsnitt ca 500 kalorier.

Studien var väl genomförd men eftersom deltagarna inte var försedda med specifika livsmedel och själv rapporterade sina matval valde det inte tillräckligt för att motbevisa idén om att vissa gener och insulinnivåer kan påverka vilka typer av kostvanor som leder till viktminskning, säger Dr . David Ludwig, en Boston Children’s Hospital fetma forskare.

Dr Frank Hu, näringschef vid Harvards folkhälsovårdsskola, har kallat precisionsnäring ett lovande tillvägagångssätt och sa att studien inte var ett omfattande test av alla genvariationer som kan påverka enskilda svar på viktminskningsdieter.

‘I alla viktminskning dieter, vidhäftning till kosten och den övergripande kvaliteten på kosten är förmodligen viktigare än några andra faktorer,’ sade Hu.

CommentedFight över SAFE Team money ratchets fram inför utfrågningen (2) Peru OKs polisutskott utgifter (2) länsstyrelsen säger en eller annan skatt behövs för fängelse renoveringar (2) Delade poliskommittéer träffas (2) Polis gemensamma tjänsteutskott rekommenderar vissa utgifter (2) Lokal ansträngning för att kombinera polis tjänster har försökt någon annanstans (2) Ta en resa till var den började och var inte rädd (1) SV-rådfrågor avdelningsutgifter (1) Sheriff varnar om ‘Microsoft’ dator / telefon bluff (1) Tillgänglig plats för ungdomar STEM-program (1)
mat vid viktminskning Dieting är inte en exakt vetenskap