kosttillskott viktminskning Dietplaner rankas

gå ner 5 kilo Dietplaner rankas

På ‘The Early Show’, Ashton och Nancy Metcalf, senior programredaktör för Consumer Reports, diskuterade dietplan rankingen och vad de menar för dig om du ‘rampar upp för att gå ner i vikt.

Metcalf förklarade rankningarna baserades på kliniska studier av dieter.

Hon sa: ‘Vi knackade siffrorna på hur mycket vikt folk förlorade på kort sikt, sex månader, på lång sikt, ett år. Hur många personer stannade på kosten. Och då analyserade vi också näringsinnehållet i kosten och mätte hur bra det gick med de federala riktlinjerna och knäppte alla dessa nummer tillsammans för att få det stora betyget. ‘

‘Early Show’ co ankar Erica Hill noterade Jenny Craig var ‘långt borta’ nr 1.

Metcalf sa: ‘Några nya studier kom ut i Jenny Craigs senaste år, som hade stora resultat. Efter ett år hade den genomsnittliga deltagaren tagit bort åtta procent av sin vikt, vilket inte låter som mycket men egentligen är typ av ett hem kör för en stor dietstudie. . Och de höll det i ett år. ‘

Ashton noterade studien att Consumer Reports baserade sina resultat på av Journal of the American Medical Association finansierades av Jenny Craig.

‘Vi måste ha det där ute,’ sa Ashton.

Slim Snabbt tjänade nr 2-platsen.

Hill påpekade, ‘Det verkade lite förvånande för mig. Jag trodde det skulle vara en snabb fix, inte en långsiktig fix.’

Metcalf sa: ‘Det är typ av. De får bra resultat på sex månaders nivå. Men vad du ser efter ett år är människor bara släppa ut. För jag tror att de kanske tröttnar på att äta samma saker hela tiden.’

Hill noterade Weight Watchers tog tredje platsen och zonplanen kom i fjärde.

Flexibilitet, påpekade Hill, är viktigt för människor som vill gå ner i vikt men vilken plan har mest?

Metcalf rekommenderas nr 3 efterbehandlare, tyngdtittare.

Hon sa, ‘Som jag är säker på att de flesta vet, får du en poäng som du vet, du får några poäng och du kan verkligen tillbringa dem var du än vill, även om kosten driver dig att äta riktigt hälsosamt, mycket magert protein , grönsaker, helkorn och den sorts saker. ‘

Hill sa, ‘Du gör dina egna val i motsats till Jenny Craig, som är färdigförpackade måltider.’

Men hur väljer du den bästa dietplanen för dig?

Ashton sa ‘ett par medicinska grunder gäller.’

‘Nej, är det säkert?’ hon förklarade. ‘Många dieter kan påverka kortsiktigt viktminskning, men de kan vara farliga för din hälsa. När det gäller kaloriintag, vill du inte gå under 1 200 kalorier om dagen om du är en kvinna, 1 600 om du är en man.

Hon fortsatte, ‘Om du’ väljer dietplanerna, fråga dig själv ett par frågor. Vem hanterar det, nutritionister, dietister, läkare, är det socialarbetare som är involverade? Och vad exakt lovar de dig för vilken summa pengar? Eftersom vi måste komma ihåg är ett av målen för de kommersiella kostvanorna viktminskning Den andra gör pengar. Du vill göra din due diligence. ‘

Metcalf tillsatt personer måste överväga personliga preferenser för ätande.

‘Om du är en person som verkligen inte gillar färdigförpackade livsmedel, kanske något som en Jenny Craig, även om det har bra resultat, kanske inte är rätt för dig’, sa hon. ‘Om du är vegetarian, kommer Atkins inte vara din kost.’

Hill sade, ‘Atkins var inte ens i topp fyra. Vi hörde så mycket om Low Car Craze. Fungerar det inte? ‘

Ashton sa, ‘Den låga carb kontroversen fortsätter att vara en kontrovers. Det finns några viktiga medicinska och näringsrika kostfakta du behöver veta om det. Inte alla kolhydrater är lika och inte alla karb är onda. ‘

Hon tillade: ‘När du pratar om dessa låga carb dieter, är de effektiva i viktminskning, och de kan vara säkra om du får de hälsosamma kolhydraterna, hela kornen och frukterna och grönsakerna, och om du är inte ersätter högt fett i stället för de kolhydrater som du försöker undvika. Så om du talar om att äta magert protein och mycket frukt och grönsaker och ta lite kol i kombination med det kan det vara väldigt mycket effektivt. Tanken där är att höga kolhydriddieter verkligen stimulerar vår insulinproduktion, vilket stimulerar vår aptit och blir direkt deponerad i fett vad vi inte använder som en omedelbar användning av energi. ‘

När det gäller stödgrupper med dessa dieter sa Metcalf att det är en uppskattad aspekt av planerna.

Hon sa, ‘Jenny Craig inkluderar att du betalar för det här men du har antingen personligen eller telefon support varje vecka för att verkligen hålla det i huvudet att de’ ska vara på kosten. ‘

Weight Watchers, Hill noterade, har möten.

Men vilken plan du väljer, Ashton sa att de omedelbara fördelarna med viktminskning är enorma.

‘Även om cirka fem procent av viktminskningen kan betala en enorm hälsofördel,’ sa hon. ‘Den viktigaste långsiktiga, den måste vara hållbar. Den måste fungera för dig.’
kosttillskott viktminskning Dietplaner rankas