kalorier gå ner i vikt Din Enzymer Din Vikt

hur man blir smal snabbt Din Enzymer Din Vikt

Här är bottenlinjen för viktminskning: med ett hälsosamt matsmältningssystem är det praktiskt taget omöjligt att få vikt på med hela, råa, levande livsmedel! Tänk dig att! Du kan äta allt du vill ha, så mycket du vill (så länge det är rå, hel, lev mat) och inte få en ounce i de flesta fall. Undantag inkluderar personer med matsmältnings eller körtelproblem, men de kommer troligen att göra bättre på råa levande livsmedel. (När du först börjar äta mer råa livsmedel, kan du behöva ett tag för att rensa, avgifta och bygga upp matsmältningssystemet innan du märker väsentlig viktminskning.) Ett viktproblem är inte en isolerad fråga, men ingår i ditt ‘hela väsen’. En obalans i en del av kroppen påverkar hela ditt system. Vikt är ett symptom på vad som händer med ditt eliminationssystem, glandulärt system, känslor, sömnmönster, stressnivåer, lever, kolon,
kalorier gå ner i vikt Din Enzymer Din Vikt
hud, lungor, blod, ande och chi eller energinivåer. Enzymerna finns naturligt i helhet, levande, råa livsmedel hjälper till med fetma på ‘helvete’ -nivån. Du ser, enzymer gör mycket mer i din kropp än att hjälpa dig att smälta mat. Enzymer är ansvariga för varje enskild kemisk reaktion i varje cell i din kropp. Alla dina mineraler, örter, vitaminer och hormoner kan inte göra sina jobb utan enzymer. Du kan inte lyfta en arm eller tänka en tanke utan hjälp av enzymer. Faktum är att man kan säga att enzymer är biologiskt sett livskällan. En diet utan källa till levande enzymer avlägsnas från livets källa. Saker som tas bort från deras livskälla börjar långsamt att dö. För oss leder det till lätthet, överdriven viktökning, depression många av de sjukdomar som plågar oss idag. En av de magiska kulorna för lätt viktminskning är helt enkelt verkan av enzymer. Till exempel finns lipas, ett fettspridningsenzym, rikligt i råa levande livsmedel. Men några av oss äter tillräckligt med råa livsmedel för att få tillräckligt med lipas för att bränna även en normal mängd fett, för att inte tala om något överskott. Lipase hjälper din kropp i matsmältning, fettfördelning och fettförbränning för energi. Lipas bryts ner och löser upp fett genom hela kroppen. Utan lipas stagnerar och fett fett. Du kan se den på dina höfter, lår, skinkor och magen. Proteas är ett annat enzym för att upprätthålla en hälsosam kropp. Proteas hjälper till att bryta ner proteiner och eliminera toxiner. Att eliminera toxiner är viktigt när du brinner fett. Din kropp lagrar överlagda toxiner i kroppsfett. När din kropp börjar brinna denna fett släpps gifterna i ditt system. Detta kan ibland orsaka vätskeretention och uppblåsthet. Eftersom proteas attackerar och eliminerar toxiner är det viktigt att ha mycket proteas under fettförlust. Sunt förnuft berättar också att om du inte kan få tillräckligt med näring från maten du tar in, vilket är vad som händer när du lagar mat,
kalorier gå ner i vikt Din Enzymer Din Vikt
får din kropp en signal att den behöver lagra fett för att förhindra svält och kommer att hålla fast vid ännu mer fett. Det kommer också att skicka en signal om att du är hungrig. Detta resulterar i en ond cykel att äta mer och mer och känner fortfarande hungrig.