hur många kalorier är ett kilo Dina livstider

går inte ner i vikt trots träning Dina livstider

Upplagt av Sheryl Chase (vän) På måndag den 2 december 2013

Earl var en snäll man och en bra granne med Carl och jag på Demers Drive, jag kommer alltid att minnas kvällarna på matlagningspillerfiléerna och de många gånger försökte han tålmodigt lära mig att göra fileteringen. Jag har stora minnen av farbror Earl. Jag kommer ihåg en gång som han berättade för mig att jag skulle gå ner i vikt. Han sa att han inte var så tung som jag var, så vi båda steg på skalan. Han saknade dem när de inte dyka upp. Nu saknar vi honom.

Hyllning till vår goda vän

Inlagd av Larry Luci Bourque (Vänner) På fredagen den 8 november 2013

Vi delade många underbara tider med Earl i Ft. McMurray, Arizona Lamont. Earl var en bra golfare och vi njöt av många skratt både på och av kursen. Earl var en del av en elitgrupp som Luci kallade henne ‘4 bachelor’. Detta var så mycket sant. Earl kommer mycket att missa av oss. L L
hur många kalorier är ett kilo Dina livstider