gått ner i vikt blogg DNA kan vara nyckeln till framgångsrika dieting och fitness mål

hjälp att gå ner i vikt DNA kan vara nyckeln till framgångsrika dieting och fitness mål

MYRTLE BEACH, SC (WMBF) Vi vet alla om dieting och motion är ingen lätt uppgift. Vissa säger att bara komma till gymmet är hälften av striden, medan andra säger att abs är gjorda i köket. Men vad händer om du lärde dig att hela denna tid är nyckeln till viktminskning inte vad som går in, utan snarare vad som redan är inuti dig ? I de flesta gymnasier över hela landet hittar du dem fyllda med fitness fanatiker. Här var några som hade att säga.Tryck på vad jag äter, äta en hälsosammare balanserad kost, försök att hålla mig i rörelse, säger Marsha Larson, en lokal gymentusiast.get i ungefär sju till 10 veckor i veckan, sa en annan lokal gymnastiker entusiast .Men oavsett dina mål kommer de flesta idrottsmän att säga, de är aldrig riktigt nöjda, som Ashley Brooks, som också fungerar ofta. Kan vara bra 90 procent av tiden och jag lurar 10 procent. Och att 10 procent är vad som dyker upp på mig, sa en annan gym-goer.not en fan av mina ben och den sak jag verkligen gillar att jobba på mer, säger Alyssa Raymer. Att hålla sig passande och frisk är en bransch med flera miljarder dollar och alla har en åsikt om vad fungerar bäst. Den kollektiva tankecentralen kring mat och motion. Trots allt människor som tenderar att äta hälsosamare mat och träna mer står en bättre chans att gå ner i vikt än de som inte stannar sanning i denna tankegång, en ny väg att gå om det har kommit med att visa att det kan finnas mycket mer till historien: DNA Di eting. En handfull företag poppar upp online som kommer att analysera ditt DNA och ge dig en uppsättning rekommendationer för att hjälpa dig att uppnå dina mål baserade uteslutande på din genetiska makeup. Kim Rosenfield försökte DNA-dieting.was really simple, ‘sa Kim Rosenfield. ‘Jag hade ett möte med nutritionisten, hon svepade inuti min mun, lade den i ett litet rör och skickade det av och ungefär en månad senare fick jag resultaten’, sa Kim Rosenfield. Rosenfield försökte ett företag som heter GXSlim av Dallas, Texas. Hon betalade runt $ 250 för resultaten. En sammandragsrapport ger dig en uppfattning om vad du lär dig saker som hur din kropp använder protein, fett och kolhydrater och vilka näringsämnen du kan vara bristfällig i och ditt kroppssvar på motion.genetics visar att jag har en tendens att inte behandla vitamin A eller D-vitamin, så kosttillskott är ett alternativ men hon talade också om att få mer mejeri, säger Rosenfield. Hon har använt DNA-dietplanen för lite mer än en månad. Hon sa att hon inte har sett betydande viktminskning eller en minskning i inches men att hon verkligen känner sig bättre overall.Nutrionists och hälsoexperter vi talade med när det gäller vetenskap, DNA-dieting fungerar. Men Rosenfield sa i slutet av dagen det som någon annan diet där ute måste du följa planen. Känner att jag har kunskapen för att göra bättre val. Jag gör alltid dem, men åtminstone har jag kunskapen, sade hon. Sedan är två dokument från GXSlim: den första är en översikt över de DNA-tjänster som de erbjuder, och den andra är ett exempel på en personlig genetisk rapport från företaget :
gått ner i vikt blogg DNA kan vara nyckeln till framgångsrika dieting och fitness mål