gå ner i vikt snabbt blogg din nyckel till viktminskningsmål

tränar men går inte ner i vikt din nyckel till viktminskningsmål

(WIVB) ingen hemlighet att vårt samhälle ofta fokuserar på dieting och gå ner i vikt. Tidningar, tv- och fitnesscenter överallt påminner oss om att det alltid finns en ny kost trend att försöka. Men en lokal dietist försöker ändra vår uppfattning om vad som är hälsosamt. Sheila Flavin säger att dieting eller intuitiv ätning kan vara nyckeln till dina viktminskningsmål.

Flavin sa att folk kommer att se mig Jag säger att folk den här galna näringsläraren berättade, äter när du är hungrig och slutar när du är full. Hon säger att denna idé har funnits i 20 år men har bara fått uppmärksamhet från fitnessvärlden de senaste fem år.

Roger Glasgow är eller vetefri. Vi frågade honom vad ordet kost betyder för honom. pigging ut? han sa. När vi förklarade vad intuitiv ätning betyder, säger han att han inte sålde på idén. Don tror att det fungerar. Att inte begränsa dig själv går bara med vad det var förut, sa han.

Under tiden sade Theresa Tripi att hon skulle försöka omvänd dieting. Hon säger att hon ser hela tiden ohälsosamma kostvanor som främjas över hela vårt gymnasium. är mycket press. De lägger mycket press på barnen och tonårsflickorna, sa hon. känner att jag kunde vara mer hälsosam och göra mer än jag gör hemma. Det är också mycket möjligt att återfå mer vikt än du förlorat för att börja med.

Men Flavin sa det inte för att dieter misslyckas, sade hon att dieting är felaktig till att börja med. Omvänd dieting eller intuitiv ätning kan översättas till hur du handlar när du är i mataffären. Hon sa när du gör något som ser bra ut,
gå ner i vikt snabbt blogg din nyckel till viktminskningsmål
borde du köpa det och inte begränsa dig själv. bara köpa kosten mat, låg kalori livsmedel den lägsta fettmat. Folk kommer att köpa dem men då vann de ät dem. Och sedan går de ut till restauranger och äter de matar som de verkligen vill äta, sa hon.

Det finns många definitioner av vad dieting betyder över fitnessvärlden, särskilt för dem som tävlar i fitness tävlingar. Omvänd dieting har också visat sig hjälpa till att reparera metabolism skadad efter kronisk dieting. Theidea är att långsamt öka dina kalorier, kolhydrater och fetter över tid så att din kropp kan bibehålla vikt med mer mat. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska.
gå ner i vikt snabbt blogg din nyckel till viktminskningsmål