gå ner i vikt med 5 2 dieten DJ Khaled förlorade 20 pund i Most DJ Khaled

kost för viktminskning DJ Khaled förlorade 20 pund i Most DJ Khaled

DJ Khaled ser bättre ut än någonsin!

Den 42-årige konstnären har kasta mer än 20 pund som en ny ambassadör för Weight Watchers Freestyle Program och självklart gjorde han det på DJ Khaled-sättet som möjligt.

Don t agera som om du inte ser vad som händer! han flaunted på en taping för de fyra: striden för Stardom, som han tjänar som en domare. Jag går inte ner i vikt, jag blir av med vikt. Allt jag gör är att vinna.

Khaled sa att han är nere till 272 pund (från 293), men är snabb att klargöra: Jag är aldrig nere, jag är uppe. Välsigne dig

Jag är här som att dansa i köket, fånga en känsla! Han fortsatte. Jag märkte andra program, du kan bli av med mycket tyngd men det kommer tillbaka direkt. De senaste tre åren har jag varit uppe och jag tycker inte om att använda det andra ordet jag alltid är, men du vet vad jag menar. Jag tycker att det här är så bra för mig eftersom det är en livsstil. Även när jag kommer dit jag vill vara, åtminstone äter jag hälsosam, jag är disciplinerad och det är en livsstil jag kan behålla, och det är s nyckeln.

Khaled ger sin signatur positivitet till de fyra tillsammans med Sean Puffy Combs, Meghan Trainor, Republic Records exec Charlie Walk och värd Fergie.

Jag är alltid riktigt bra på att vara klok, men samtidigt säger jag mig. Om jag ser dig spela själv,
gå ner i vikt med 5 2 dieten DJ Khaled förlorade 20 pund i Most DJ Khaled
låt mig veta att du inte spelar dig själv. I grund och botten tar du inte min vänlighet för svaghet. Ta min vänlighet för storhet.

Och en del av den storheten, sade Khaled, kommer från hans 1 årige son Asahd.

Jag är en far nu, jag är definitivt mer klok och försiktigare en bättre presentation av att lägga ut det, sa han. Jag tittar på min son, och du vet, de nya artisterna, den nya generationen och den unga världen, jag m inspirerad av dem eftersom de är nästa superstjärnor, läkare, presidenter, VD, miljardärer, samhälle, allt.

Jag pratade med min drottning den andra dagen och det kan vara dags för en annan, han gushed och levererade sin avtalsfras med flair. Vad Gud har planerat för oss. Jag älskar barn, lyssna,
gå ner i vikt med 5 2 dieten DJ Khaled förlorade 20 pund i Most DJ Khaled
det är s Gud.