gå ner i vikt med 5 2 dieten Din poo kan signalera vilket är det bästa sättet för dig att gå ner i vikt

gå ner i vikt matschema Din poo kan signalera vilket är det bästa sättet för dig att gå ner i vikt

Med andra ord är den ena storleken som passar alla tillvägagångssätt för kost och nutrition meningslöst (överraskning, överraskning). Forskare från Institutionen för Nutrition, Motion och Sport vid Köpenhamns Universitet tittade på 62 personer med stor viktomkrets. De tilldelade dem att följa antingen den nya nordiska kosten (fylld med mörka gröna, bär och fullkorn) eller den genomsnittliga danska kosten (magert kött, ägg, sallad, kaffe men inga korn). Deltagarna gruppades sedan i enlighet med hur mycket av två olika bakterier Prevotella och Bacteroides som de hade i sina kroppar. Och de fann att de som hade ett högre förhållande av Prevotella till Bacteroides och följde den nya nordiska kosten hade en större förlust av kroppsfett än de med samma förhållande efter den genomsnittliga danska kosten. Det fanns ingen skillnad i viktminskning mellan de två dieterna när förhållandet var omvänd. Mycket obalans i magen bakterier kan vändas genom dietskärning av socker och sprit, vilket reducerar kortisolproducerande saker som c affeine etc, komplettering dieter med preand probiotics.But om du inte vet vad du gör kan det vara värt att se en kvalificerad nutritionist som The PCOS Nutritionalist, som kommer att bedöma din tarm hälsa och andra livsstilsfaktorer som kan bero på oförklarlig viktökning eller oförmåga att skifta.
gå ner i vikt med 5 2 dieten Din poo kan signalera vilket är det bästa sättet för dig att gå ner i vikt