gå ner i vikt kost DJ Khaled blir en del av Weight Watchers besättning

mat viktminskning DJ Khaled blir en del av Weight Watchers besättning

DJ Khaled tar med sina vilda tankar till viktvaktare.

Producenten och inspelningskonstnären kommer att representera varumärket för miljontals följare på Snapchat, Twitter, Instagram och Facebook.

Khaled, vars Rihanna featuring Wild Thoughts var en av 2017: s största hits, kommer att dokumentera sin erfarenhet och framsteg på det nya WW Freestyle-programmet, säger Weight Watchers och tillägger: ‘Talar uppriktigt om hur programmet har gett honom frihet och flexibilitet att göra hälsosammare val samtidigt som han håller på med sin livliga livsstil. ‘

Finansiella villkor avslöjades inte. Tidigare talkhow värd Oprah Winfrey äger en 10% andel i Weight Watchers, och har dykt upp i annonser som säger att hon förlorat mer än 40 pund på företagsplanen medan man äter pasta och tacos.

Khaled lade fram en skärmdump tisdag som visar Winfreys officiella Twitter-konto som välkomnar honom till varumärket.

En dag tidigare delade Khaled med sociala medföljare att han deltog i Weight Watchers Freestyle-planen. Han har 8,9 miljoner följare på Instagram; 3,9 miljoner på Twitter och 3,4 miljoner på Facebook.

DEL 1. Jag har redan blivit av med 20 pund och redo för mer. Rid med mig på min resa till storhet. Välsigna tyngdtittare !!! Jag garanterar att jag älskar det här,
gå ner i vikt kost DJ Khaled blir en del av Weight Watchers besättning
det är en livsstil och jag kan fortfarande njuta av att rida mig med mig även om den här resan! Jag kan visa dig bättre än att jag kan berätta för dig.