gå ner i vikt Din motivation att gå ner i vikt

gå ner i vikt snabbt och enkelt Din motivation att gå ner i vikt

Viktminskningsmarknaden, som en nischmarknad, är enorm och växer allt större. Du skulle anta att med den mängd råd som vore omgående, skulle folk kunna följa instruktioner och förlora sin övervikt. I de flesta fall sker emellertid inte detta helt enkelt. Men varför? Vad gör det så svårt att gå ner i vikt? När allt kommer omkring skulle du anta att om en person vill gå ner i vikt så mycket, då skulle de kunna tänka sig på det, följa reglerna och titta på vågorna krypa ner tillsammans med klädstorleken. När du överväger hur mycket som bär övervikt påverkar en person, förutom fysiskt, att minska en persons självkänsla så dramatiskt,
gå ner i vikt Din motivation att gå ner i vikt
skulle du anta att viktminskning skulle vara bra, inte så mycket doddle, men ganska enkelt. Så varför är det inte det? Det finns verkligen inget svar. Det kan vara en orealistisk viktminskning plan, eller det kan vara orealistiska förväntningar. Jag misstänker att färre människor lider av brist på viljestyrka än att egentligen hävda. Så vad är problemet? Förlorar du alltför svårt? Eller är det för att de flesta viktminskningsplanerna är för långsamma? Hur sätter vi en effektiv viktminskningsplan i aktion? I grund och botten behöver en person som vill gå ner i vikt veta vad man ska äta och hur man äter den, hur man ökar sin aktivitetsnivå och hur man ändrar sitt beteende. En av de viktigaste delarna av någon viktminskning plan är attityd. Attityd över rider allt annat. Först och främst behöver du en diet som är lätt att följa, varför jag inte är en särskilt stor fan av den röda / gröna revolutionen. Jag fann det så komplicerat att det bara var lättare att sluta banta! Du måste också välja en plan för viktminskning som är realistisk. Det finns ingen mening att gå ut med familjen för dagen och blåsa din kost eftersom det inte finns något som passar dig att äta eller komma till det, gå ut till en restaurang och måste välja dig genom en ganska ledsen och tråkig sallad eftersom det inte finns något annat som passar på menyn.
gå ner i vikt Din motivation att gå ner i vikt