gå ner 5 kilo på en vecka Dikta kosten och fokusera på livsstilsförändringar

gå ner i vikt utan träning Dikta kosten och fokusera på livsstilsförändringar

Den 16 juni utfärdade livsmedels- och drogadministrationen ett förbud mot artificiella transfetter i nationens livsmedelsförsörjning som ska genomföras under de kommande tre åren på grund av hälsorisker som kan leda till hjärtsjukdom. Även om det uppskattas att förbudet kommer att kosta livsmedelsindustrin 6,2 miljarder dollar över 20 år, övergången till hälsosammare fetter kommer att gynna genom att sänka kostnaderna för hälso- och sjukvårdsparametrar en besparing på 140 miljarder dollar, rapporterade CNN. Militär, enligt generalsekreterarens generalsekreterare.

‘Överviktsproblemet är störst eftersom trenden går i fel riktning’, sa han till CNN i april. ‘Vi tror att 2020 kan vara så hög som 50 procent, vilket betyder att endast 2 i 10 skulle kvalificera sig för att gå med i armén.’

Det verkar som att USA behöver gå på en diet.

Det är inte svaret, enligt Dr. Vad som behöver ändras är livsstil, sa han. Kent förklarade för honom att kost betyder hur mycket och när man äter.

‘Om du går på diet ändras den definitionen. Det är mer receptbelagt, och det finns mer tankar bakom det. Det finns många regler som går ut på att vara på en diet som du måste kolla. ‘

Kent sa att ett av de största misstag människorna gör är att lägga orealistiska förväntningar när de går på dieter. Ja, de flesta kunde stå för att gå ner i vikt, sade han, men tanken att ‘stora saker kommer att hända är inte resultatet. Nittiofem procent av befolkningen får vikten tillbaka’.

När man sliter, måste man följa regler och reglerna tar sin frihet. Regler, säger han, är yttre motivatorer.

Det är bättre att ha interna motivatorer. Personer som är inneboende motiverade tenderar att bli mer framgångsrika, och det tar förändringar i beteende och känslor. Medan någon diet, om man håller fast vid den, kommer att orsaka viktminskning, stannar problemet länge termen. Dessutom, sade Kent, dieter som eliminerar matgrupper är restriktiva igen, tar de frihet.

Det finns dieter som eliminerar kolhydrater, som främjar grapefrukt, som skär ut frukt etc. Men, som Kent påpekade, har varje hälsosam kultur en sak gemensamt folket flyttar.

Kent sa att han föredrar att kalla motion ‘och hur du rör dig är upp till dig. Du kan ta trappan, gå på en promenad, parkera längre bort, bära din egen mat eller trädgård. Vi sitter vid våra skrivbord, vår kroppshållning lider och vi är mindre aktiv. Sitter nu är den nya rökning, säger han.

Kent sade att en av de första stegen för att leva en hälsosam livsstil omger dig med dem som du vill efterlikna. I stället för att hänga med människor som dricker öl och titta på sport från deras soffa, hänga med dem som gillar att gå, cykla eller vandra, till exempel.

‘För att göra det måste du vara redo att vilja spendera tid med dem, så dina känslor måste vara klara,’ sa han.

Dr. Kenneth Luckay, DO, och hans fru, Melinda Luckay, en sjuksköterskespraktiker med en specialitet inom psykiatri och mental hälsa, etablerade Roanoke Center för medicinsk viktminskning för 20 år sedan. De ser vuxna, allt från dem som vill förlora en ‘fåfänga 5 pund till’ jag måste förlora 200 pund eller jag kommer att dö ” förklarade Melinda Luckay. Hon sa att deras tillvägagångssätt till kunder är en holistisk och började På så sätt är det oroligt att se patienter i en familjepraxis som kämpar med medicinska problem som uppstår på grund av att de är överviktiga. ‘Det är ett dubbelkantat svärd, och det handlar inte om att inte försöka tillräckligt hårt eller vara lat.’

Många patienter som har hållit sin vikt, fem år ute, har en gemensam rutin. De går snabbt 60 minuter om dagen, behåll en matlogg, få en god natts sömn och följ upp med sin vårdgivare.

‘Det är fascinerande att inget av detta verkligen kostar något, men du måste göra dem alla, varje dag,’ sade Luckay.

Hon sa att hon ser dieter på samma sätt som Kent gör.

‘De är inte riktiga. Varje diet är bra så länge det kommer att förbättra din efterlevnad, säger hon.’

Om du går på diet, ta reda på vilken typ av diet som appellerar till dig.

Don Mankie, en registrerad dietist som arbetar på Carilion Clinic Children’s Hospital men ser också vuxna genom avdelningarna för hjärt-kärlsjukdomar, diabetes, infektionssjukdomar, idrottsnäring och hälsosnutrition, sa att olika dieter fungerar för olika människor.

En person som han vet älskar paleodiet, vilket minskar korn och skär ner allt mejeri, men en annan kvinna sa att det gjorde henne sjuk. Om du går på diet, välj inte en kost som gör dig eländig. Du kommer inte att hålla fast vid det.

‘Patienter måste förstå att viktminskning är bara början,’ sa han. Han föreslog att skära ner på bearbetade livsmedel och snabbmat. Men han tar också en titt på människors livsstil.

Så många föräldrar arbetar båda, deras barn är i daghem och / eller sport, och de handlar för mat genom ett snabbmatfönster. Han föreslog inskrivningsstöd som mycket liknar Kents förslag att omge dig själv med dem vars tankegång är hälsosamt.

Mankie erbjuder detta råd: Hoppa inte över måltider, dietpiller är inte ‘magiska piller’ och måste tas i samband med att vi ser en vårdgivare. Vad fungerar är att ansluta till en professionell, checka in varje vecka, äta mycket frukt och grönsaker, tränar 30 till 60 minuter varje dag och håller register som håller dig engagerad.

Hans tips för framgångsrik hälsohantering inkluderar stöd, skapa en plan som är realistisk, hålla en rekord, måltider på måltiden ska vara ungefär var tredje timme, träna konsekvent och äta dina kalorier (drick inte dem). Han föreslog också belöningar som undviker att äta , som att ringa en vän, ta ett bad eller en tupplur, lyssna på musik, meditera eller slutföra ett projekt.

En hälsosam livsmedelsbutik som han delar med kunder innehåller 3 till 5 koppar frukt varje dag. samma mängd grönsaker 6 till 8 uns av kött och skaldjur som är höga i protein; 2 till 3 koppar mejeri 6 till 8 uns korn; och tilltugg som nötter och frön, fullkornskakor och låg fetthaltspopcorn.
gå ner 5 kilo på en vecka Dikta kosten och fokusera på livsstilsförändringar