gå ner 1 kilo i veckan Dina saker

gå ner 5 kg på en månad Dina saker

Förra veckan skrev jag om bilagor till våra saker och hur rädsla kan förstärka våra bilagor. Skuldkänslan kan också sidospåra dina försök till nedskärningar. Här är några tips för att övervinna skuld och befria dig från saker.

Du får en present som verkligen inte är din smak, men du känner dig skyldig att bli av med den. En gåva är bara det, en gåva. Det betyder inte att det är en börda. Om det är något du gömmer dig i källaren eftersom det inte är din stil, blir det rörigt. Om presentgivaren frågar om det (vilket jag tvivlar på kommer de), kan du berätta för dem att du värdesätter deras vänskap eller kärlek, mer än vad de kunde köpa dig.

Föremålet var en stor investering så du vill inte bara ge bort den. Pengarna kommer inte att returneras till dig om du behåller det; i stället kan du slå dig upp varje gång du ser det. Vi gör alla inköpsfel. Det är dags att gå vidare.

Dessa kläder kan passa mig en gång när jag går ner i vikt. Detta är en särskilt hård. Tänk på det här, behöver du ha påminnelser som hänger i din skåp av ditt tidigare själv? Använd din garderob för att lagra kläder som passar och får dig att må bra. Håll ditt favorit par jeans och låt resten gå. Om du förlorar vikten, fira med nya kläder.
gå ner 1 kilo i veckan Dina saker