gå ner 1 kg i veckan Diskussion om Di Matteos sacking och Rafas utnämning till Chelsea interimskans här

hur ska jag gå ner i vikt Diskussion om Di Matteos sacking och Rafas utnämning till Chelsea interimskans här

Dissapointed med Rafa. Jag förstår varför han är borta, hans karriär minskade, men där? En skam. Dissapointing från honom. Jag kan inte önska honom lycka heller. Han kommer sannolikt att vara borta i januari, och han är häftigt giftig. Om du inte tror på mig, titta bara på ‘The Shed’ -brädorna, det är äckligt vad det sägs om Han från de rancida, klasslösa,
gå ner 1 kg i veckan Diskussion om Di Matteos sacking och Rafas utnämning till Chelsea interimskans här
ansiktslösa hundarna! Den slumpartade klädkammaren vann inte heller honom och han kommer också att hata sig internt. Det är en hatefull fotbollsklubb. Rafa borde inte vara där.

Vid 18:00 söndag är det högst sannolikt att det kommer att krävas att antingen Rafa eller Roberto Mancini ska sparkas. Så det här är engelsk fotboll.

Jag håller med. Massor av människor här har sina små favoriter. Mourinhos stora mängder förundrar mig, så vad händer om folk önskar Rafa väl i sin nya roll. Han har gjort mer för denna klubb än många av de inga varumärkena som får konstant beröm på här.

Det ändå inte förändras det faktum att jag har mycket kärlek till Rafa. Vissa kan ta det yttersta och kalla Chelsea sitt ‘andra lag’, jag går inte riktigt för andra lagets sak. (bra inte i samma land ändå, eftersom jag har en mjuk sport för Barca och Juve). Men det är upp till dem, jag skulle verkligen inte låta det stör mig. Om någon vill ha ett andra lag, då lycka till med dem.
gå ner 1 kg i veckan Diskussion om Di Matteos sacking och Rafas utnämning till Chelsea interimskans här