viktnedgång snabbt FBI avslöjade ryska mutor tomt före uranavtalet

hur ska man äta för att gå ner i vikt FBI avslöjade ryska mutor tomt före uranavtalet

Och ikväll, explosiva nya bevis på vad som blir den största skandalen eller minst en av dem i amerikansk historia. Nu är det något vi har sagt skulle bli utsatt för månader. Enligt nyhetsrapporter i kväll från The Hills John Solomon och Circa News ‘Sara Carter finns det helt nya FBI-dokument som visar att de ryska kärnindustrins tjänstemän sparkade tillbaka miljontals miljoner dollar till Clinton Foundation medan Hillary Clinton var statssekreterare och hjälpte till att godkänna den uranhandel som gav Moskva, Ryssland, Vladimir Putins kontroll över 20 procent av amerikanskt uran, grundmaterialet för kärnvapen.

Nu, i The Hill-rapporten, förklarade de att trots alla bevis som de hade av olagliga handlingar mot Ryssland, Obama Justice Department, av någon okänd anledning valde att inte agera och driva avgifter. Vad gjorde de istället? Obama-administrationen fortsatte sedan med att godkänna affärsavtal som gynnade Ryssland, Putin, Moskva kraftigt medan dessa hot mot vår nationella säkerhet faktiskt pågick. Dessa inkluderar 2010 vi har pratat mycket om, nu har vi mer detaljer som Uran One-avtalet. Hillary Clinton, hon skrev av det. Hon hjälpte till att godkänna det. Det gav Vladimir Putin kontroll, över 20 procent av Amerika uran. Uran är grundmaterialet så att du kan bygga kärnvapen. Vi kommer ha mycket mer på det på bara en sekund.

Kom nu ihåg, efter president Trump vann i november, sade president Obama och hans administration att de som skulle lyssna, ‘Ryssland, Ryssland, Ryssland, Ryssland störde vårt val.’ Utformades till förmån för tidigare president Bill Clinton, ‘tidigare sekreterare av staten Hillary Clinton ‘s’ välgörenhetsstiftelse under den exakta tiden som statssekreteraren Hillary Clinton tjänstgjorde på en statlig myndighet som gav ett positivt beslut till Moskva. ‘Uran ett låter bekant? Och förresten kan vi inte glömma Peter Schweizer, han avslöjade ursprungligen denna uranhandel och hans bästsäljande bok, ‘Clinton Cash.’

Vi har inte samma rättvisa enligt lagen. Vi har ett tvåspråkigt rättssystem i detta land. En för Clintons och en för resten av oss. Och det visar också att James Comey agerade otillbörligt. Han förtjänade att bli avfyrade. Comey spelade politik, han släppte Clinton utanför kroken, trots att hon hade hemliga, hemliga, speciella åtkomstprogram, klassificerad information som lagrats, låt oss se, i en mamma, popshops badrumsskåp. Vilket förresten, misshandel av sekretessbelagd information, det är ett brott det. Att förstöra klassificerad information, det är ett brott. Att radera 33 000 subpoenaed e-postmeddelanden, åh, det kallas obstruktion av rättvisa.

Det är ett nationellt säkerhetshot. Och i två år, Obama-administrationen och Hillary Clinton och alla som har citerats som sagt, hade Obama-administrationen ingen kunskap om ett nationellt säkerhetshot och det var därför de inte hade något problem att godkänna Uran One-avtalet. gissa vad? ikväll har vi ett verkligt nationellt säkerhetshot som bevisades i realtid 2009 och det kommer bli intressant att se vad kongressen gör i morgon. Chuck Grassley har en hearing med Jeff Sessions på sätet. Och jag tror att du kanske ser några intressanta frågor.

CARTER: Tja, och det här är många av samma spelare. Höger? Du hade Rod Rosenstein. Rod Rosenstein var sedan chef för denna undersökning när han var i Maryland och tittade på truckingbolaget. Och kom ihåg detta, du har ett lastbilsföretag som flyttar amerikanskt uran som är inblandat i mutor, kickbacks, alla slags problem. Och de flyttar och nationell säkerhet tillgång, uran. Och du har Andrew McCabe, som är biträdande chef för FBI nu, som också var ansvarig för den undersökningen. Så det finns många frågor här.

Du vet, om det är sant, och det finns två bra fronter här. Den ryska fronten som är otroligt. Och den Comey utarbetandet och befrielsen av Hillary två månader innan han intervjuade henne. Nu indikerar båda dessa nivåer av korruption och oärlighet i en skala som inte kan komma ihåg i amerikansk historia. Jag menar att allt detta kommer ihop just nu och hur det sammanfaller, de människor som var inblandade, menar jag, Jag tror att den genomsnittliga amerikanska kommer att kräva att parlamentet och senaten håller fullständiga offentliga utfrågningar, sätta dessa saker på rekordet. Jag vill se utkastet till versioner av vad Comey skrev två månader innan

GINGRICH: Jag menar, om du är Senator Bob Menendez och du försöker för något och du lär dig plötsligt att med Clintons död kanske 50 till 100 gånger större och involverar nationell säkerhet med Ryssland och ingenting händer med dem? Jag menar, om jag var Menendez, skulle jag säga, wow, prata om rättvisa att inte vara rättvis. Och då tittar du på Comey som är den här stora dygdiga personen i Washington presskorps börjar säga, vänta en sekund, han skriver och befriar två månader innan en intervju? Inte konstigt att de inte satte henne under ed. Det var riggt.

NEWT GINGRICH, R TIDIGARE TALARE AV HUSET: Jag tror att du är första testet i veckan. Om de kan klara budgetbeslutet i veckan är det ett stort steg i rätt riktning. De kan också ha en lite lycka till att jag tror att tre eller fyra demokrater om vi kan köra hem småföretag och vilken enorm skatteavbrott det är för att arbeta i medelklassamerikaner, vilken enorm skatteavbrott det är. Du kom till North Dakota, Montana , Missouri och Indiana. Alla demokratiska platser. West Virginia. Du talar om en ökning av $ 4000 per medelklassfamilj? Jag tror att det kommer att bli ganska svårt för demokrater att gå hem och rösta nej.

HANNITY: Jag såg dina kommentarer om Steve Bannon. Ja, jag vill inte se demokraterna ta över huset eller senaten. Men jag är med Steve Bannon i den meningen att Mitch McConnell inte kan få jobbet, måste Mitch McConnell gå. Han får inte jobbet gjort För honom säger oh, vi har stora förväntningar. Våra förväntningar uppstod, för jag ser dig att skratta upp, eftersom människor som han lovade att upphäva och ersätta ObamaCare i sju år och de kan inte få sin handling tillsammans. ut.

GINGRICH: Jag kommer inte att räkna ut dig. Det jag svarade på med Bannon var att han skulle springa mot varje republikan utom Ted Cruz. Upp för omval i år. Vi går ner i listan, alla han pratar om röstade för att upphäva ObamaCare. Rösta för att skära skatter. Alla han pratar om röstade för varje trumfdommer. Visa mig huvudsaken. Jag bryr mig inte om han vill klaga på Mitch. Mitch är en stor pojke. Han tar hand om sig själv. Det är inte argumentet. Bannon föreslår och han sa till sig själv att han ska kriga mot vem? Mot republikanerna. När vi kämpade nazistiska tyskland började vi inte försöka slåss mot Storbritannien.

HANNITY: Politiker verkar svara på en sak, rädsla för att förlora sin makt. Jag tror att Alabama var ett skott över bögen. Kanarieöken i kolgruvan. De organiserar inte och går ihop och går in i rummet och stänger dörren och stänger av luftkonditioneringen som våra framers och grundare. Jag skickar även dem gratis pizza, som inte fanns för dem, för att komma in på samma sida Det amerikanska folket. De glömda männen och kvinnorna. Rädsla verkar vara en gudmotivator, jag tycker att Bannon säger att du får din handling tillsammans. Jag håller med det här känslan.

HANNITY: Okej. Vi har mer på den explosiva rapporten från The Hill John Solomon och Sara Carter som sa att FBI nu har bevis. Ryska nukleära tjänstemän sparkade tillbaka miljontals dollar som gynnade Clinton-stiftelsen före Obama-administrationens godkännande av uranhandeln. visste om bestickning, backbacks, utpressning och penningtvätt. Vi förstod också ikväll, fann judiska klockor att 2800 regeringshandlingar från Huma Aberdeen hittades på Anthony Weins bärbara dator och de kan ha klassificerats. Kudos går ut till dessa reportrar för att doggedly gå på denna historia. Förresten måste vi också tippa vår hatt till dig, för att du har pratat om detta under ett par år när många andra har glömt det. Det här är en enorm skandal och det är fortfarande chockerande för mig det har inte varit en kongresshörning. Det har inte blivit någon utredning när det är berättigat och jag hoppas att den här nya rapporteringen inte bara kommer att få senator Grassley att ta upp dessa mycket allvarliga frågor med generaladvokaten, men vi kommer faktiskt att undersöka detta för människor om det är så stor juryn eller kongressutskottet som har dagmakt, varnar den den typen av verksamhet.

SCHWEIZER: Det gör det. På boken fokuserade vi på Hillarys roll. Vi visste under 2009 att de visste för att det fanns en WikiLeaks-kabel som visade att hon fick höra i de topphemliga memos att ryssarna försökte höra världens uranmarknad . Hon visste om det. Och det bryr sig uppenbarligen inte. Vi påpekade också att många av dessa donationer kommer ihåg det som kom till Clinton-stiftelsen, deras undertecknade avtal med president Obama var att de skulle avslöja de donationerna och så klart vi avslöjade, de avslöjades inte. De var gömda. Varför var de dolda? Dessa nya uppenbarelser indikerar en del av anledningen. Varför ville de inte att dessa saker skulle komma till liv.

HANNITY: Välkommen tillbaka till ‘Hannity.’ Varje dag lär vi oss mer och mer om hur störande den här casting-kulturen är i Hollywood. Den skingrade producenten Harvey Weinstein avgick officiellt från styrelsen för Weinstein Company idag. Deadline Hollywood rapporterar ikväll att advokaten Los Angeles City kommer att åtala Weinsteins offer kommer fram. Vi kommer att ha reportern som bröt den historien på imorgon. I en chockerande händelse är Bob Weinstein, Harvey bror, han nu också anklagad för sexuella trakasserier. Enligt rapporter förnekar han något påstående.

Och även ikväll säger den tidigare ordföranden för DreamWorks Jeffrey Katzenberg att det inte är så att Harvey Weinstein handlat ensam, säger att män runt Weinstein har skyddat honom och beskrivit honom som en pack av vargar. I kväll kommer fler Hollywood-skådespelerskor framåt om trakasserier som de fått. Skådespelerska Reese Witherspoon sa att hon upplevde sexuella trakasserier och övergrepp, bland annat en direktör som anföll henne när hon var 16 år. Skådespelerska Jennifer Lawrence uppgav hon också hur en kvinnlig producent fick henne att stå naken i en lineup bredvid andra tjejer och lockade henne att gå ner i vikt . Herregud.

GERALDO RIVERA, FOX NEW ROAMING CORRESPONDENT: Vi har talat om denna skandal i ideologiska termer, politiska termer, men i huvudsak är de kriminella. Problemet med att åtala folk som Harvey Weinstein eller Roman Polanski eller Woody Allen, du nämner dem i allmänhet, klagomålet kommer år senare. Gränslagen för dessa kvinnor, Jennifer Lawrence, Reese Witherspoon som du nämner var alla vid en sammankomst i södra Kalifornien de senaste dagarna och de kommer med ‘ja, jag tror det är en bra idé.’ Eftersom det straffrättsliga åtalet inte kommer att hända i de flesta fallen. De mycket sällsynta, mycket riskabla och skakiga fallen. Varför inte ha en provision? Där du har skådespelare eller skådespelerskor, producenter där de kan berätta för dessa historier, namnge namn och göra rekommendationer. Jag tror att om du hade den här kommissionen, skulle du inte bara höra dessa hårupplysningsberättelser, utan du skulle också avslöja en korrupt industri. Det är så korrupt att det finns agenter som fungerar som pimps. Och mamma som vet exakt vad de gör när de trycker deras 15 eller 16 år gamla dotter till det här mötet med en stor bukguldkedja som bär tillverkare. Jag tror det är vägen för att få meningsfull reform och det är det enda sättet Sean.
viktnedgång snabbt FBI avslöjade ryska mutor tomt före uranavtalet