vad ska man göra för att gå ner i vikt FedEx-arbetstagaren hjälper till att rädda 5

motivation gå ner i vikt FedEx-arbetstagaren hjälper till att rädda 5

(Meredith) Polisen arresterade ett par efter att en FedEx-leverant hittat sin 5-årige son ensam i en smutsig Bronx-lägenhet. Pojkeföräldrarna Charlotte och Wilfred Lewis gick enligt uppgift till jobbet och lämnade pojken ensam i en lägenhet fylld av avföring, sopor , råttor, muggar och bedbugs. På fredagen levererade en FedEx-arbetare ett paket till hemmet och behövde en signatur. Barnet svarade på dörren och berättade för leveransen att hans föräldrar inte var hemma, The New York Post rapporter. Mannen flaggade ner närliggande officerare för hjälp. När polisen anlände till lägenheten berättade pojken förvisso att han inte hade sett sin förälder sedan dagen innan. Polic arresterade mamman, en sjuksköterska på Montefiore Medical Center, medan hon var på jobbet. Paret har tre andra barn i åldern 12 , 13 och 15, som var i skolan vid den tiden. Charleston och Wilfred Lewis är båda anklagade för fyra grader av barnutmaningar, enligt CBS New York. Administrationen för barnservice berättade stationen som de arbetar med NYPD för att undersöka incident. Föräldrarna hålls på $ 15 000 bond.Downtown cab carjacker arresterad i North Las Vegas efter att ha hoppat på baksidan av semiDowntown cab carjacker arresterad i North Las Vegas efter hoppning på baksidan av semiUppdaterad: söndag 11 mars 2018 18:12 EDT2018 03 11 22:12:15 GMTA Wild Series of Events på lördagskvällen ledde till en mans arrestering nära Las Vegas Motor Speedway. En vild serie händelser på lördagskvällen ledde till en mans arrestering nära Las Vegas Motor Speedway. Las Vegas tonåring med aut ism hittades efter att ha gått saknas i östra dalen. Las Vegas tonåring med autism hittades efter att ha missat i östra dalen. Uppdaterad: söndag 11 mars 2018 21:43 EDT2018 03 12 01:43:49 GMTRonald Rucker, 14, gick bort den 10 mars efter en medicinsk episod (Bee Olivares / Facebook). En Las Vegas tonåring med autism har lokaliserats efter att ha gått sedan lördagskväll i östra dalen enligt hans familj. Las Vegas tonåring med autism har lokaliserats efter att ha gått sedan lördagskvällen i östra dalen enligt hans familj. Tidigare ungdomsadvokat ansvarig för sexuell oegentligheterFormer ungdomsadvokat ansvarig för sexuell oegentlighet Uppdaterad: lördag 10 mars 2018 11:17 EST2018 03 11 04:17:16 GMTHannah Rose Fitzpatrick, 19, av Marion, Iowa, är belastad med sexuella missförhållanden med en ungdomsbrottsling i hennes vårdnad. (WQAD via CNN-tråd) Hannah Rose Fitzpatrick, 19, av Marion, Iowa, är skyldig i sexuella övergrepp med en ungdomsbrottsling i hennes vårdnad. (WQAD via CNN Wire)
vad ska man göra för att gå ner i vikt FedEx-arbetstagaren hjälper till att rädda 5