träningsprogram viktminskning felet är oförlåtligt

hur går jag ner i vikt felet är oförlåtligt

Burgums Kilbourne-grupp äger inte det mesta av downtown FargoOtter Tail Power Company-namn Todd Wahlund FinansdirektörAmerican Federal Promotes Adam BraunbergerlifestyleHeadlinesAway from Home: Key West, FloridaFuture smarta hem kommer att rulla upp TV, hjärnvågsbad och så mycket mer coola sakerNy stormar piska upp minnen av gamla Fargo VA att hålla veteraner rådhus, krav klinikBIO Girls melds mentorskap, fitness och tro

Rob Ports försök att presentera sig som en omsorgsfull, empatisk journalist, en vars hjärta gör ont över förlusten av en vacker Fargo-själ, avslöjar honom faktiskt som den kalla media opportunisten han verkligen är.

Port skulle vilja att vi trodde att han var djupt investerad i Savanna LaFontaine Greywinds hemska försvinnande och död i hans 3: e sept. Om Port hade investerat sin dyrbara tid och följde berättelsen från den första lördagen för två veckor sedan,
träningsprogram viktminskning felet är oförlåtligt
hade han säkert vetat det här: Vi roar, sorgar och ber om Savanna LaFontaine Greywind och hennes familj. Inte Samantha.

Rob Port hänvisar till henne två gånger i sin kolumn. Båda gångerna berättar han oss för namnet ‘Samantha La Fontaine’. Samantha? Verkligen port? Är du käften? Är du killen som spårar mot falska nyheter och inkompetenta ‘dopey left wing newspaper columnists?’

Det du har visat mig i ditt försök att genomskinlighet är att du är en avskyvärd opportunist som försökte haka i ditt ‘varumärke’ på baksidan av en familjs hjärtbrytande mänskliga tragedi. Jag kan inte tänka på en mer slarvig, skadlig, förolämpande handling av journalistik.

Jag vet inte om ditt ego kommer att låta dig ångra dig för det här otillåtna, egregious ‘misstaget’ eller inte. Jag hoppas att du kommer att ha det här med mig i form av mea culpa. Och jag hoppas att LaFontaine Greywind-familjen i sin sorg kommer att få nåd att förlåta dig. Jag kan inte.

Rob Port hänvisar till henne två gånger i sin kolumn. Båda gångerna berättar han oss för namnet ‘Samantha La Fontaine’. Samantha? Verkligen port? Är du käften? Är du killen som spårar mot falska nyheter och inkompetenta ‘dopey left wing newspaper columnists?’

Det du har visat mig i ditt försök att genomskinlighet är att du är en avskyvärd opportunist som försökte haka i ditt ‘varumärke’ på baksidan av en familjs hjärtbrytande mänskliga tragedi. Jag kan inte tänka på en mer slarvig, skadlig, förolämpande handling av journalistik.

Jag vet inte om ditt ego kommer att låta dig ångra dig för det här otillåtna, egregious ‘misstaget’ eller inte. Jag hoppas att du kommer att ha det här med mig i form av mea culpa. Och jag hoppas att LaFontaine Greywind-familjen i sin sorg kommer att få nåd att förlåta dig. Jag kan inte.
träningsprogram viktminskning felet är oförlåtligt