mat vid viktminskning FDA godkänner viktminskning magepump Aspire Assistant för att bekämpa

hur många kalorier är ett kilo FDA godkänner viktminskning magepump Aspire Assistant för att bekämpa

(NBC) Mat- och drogadministrationen godkände en ny och ovanlig viktminskningsanordning tisdag: en extern pump som dumper delar av maginnehållet i toaletten. Vissa kritiker har kallat det ‘assisterad bulimi’ men enheten, godkänd för användning i mycket överviktiga patienter, hjälper dem att förlora i genomsnitt mer än 12 procent av kroppsvikt mycket mer än piller eller de flesta dieter. Enheten anses minimalt invasiv och innehåller ett rör som går från insidan av magen till en hamn på utsidan av buken . Pumpen kan fästas på utvändig port som behövs för att ta bort ungefär en tredjedel av magsinnehållet vid en tid. Spiral Bariatrics of King of Prussia, Pennsylvania, som gör enheten, har en video om det här. Kliniska försök visade patienten förlorade i genomsnitt 46 pund under det första året och ytterligare några få pounds för att göra 50 pounds av viktminskning det andra året. ‘AspireAssist-enheten ska inte användas på patienter med ätstörningar, och den är inte avsedd att användas för korta varaktigheter hos dem som är måttligt överviktiga ‘, säger FDA i ett uttalande.’ Det är avsett att hjälpa till med viktminskning hos patienter i åldern 22 år och äldre som är överviktiga, med ett kroppsindex på 35 till 55 och som misslyckats för att uppnå och behålla viktminskning genom icke-kirurgisk viktminskningsterapi. ‘Enheten sammanfogas en växande lista över nya sätt att hjälpa amerikaner att gå ner i vikt, från noggrant kontrollerade dieter till operation och en rad enheter som gör tarmmag mindre i kraft. ‘t fungerar te Rabbly welland läkare är ovilliga att ordinera dem. Den här nya enheten är den första som tar bort mat som människor redan har ätit innan det kan smälta. Behovet växer. Vuxna är överviktiga, medan 17 procent av tonåringarna faller under den kategorin. ‘AspireAssist-metoden bidrar till effektiv kontroll av kaloriabsorptionen, vilket är en nyckelprincip för vikthanteringsterapi’, säger FDA: s doktor William Maisel. ‘Patienter behöver att regelbundet övervakas av sin vårdgivare och borde följa ett livsstilsprogram för att hjälpa dem att utveckla hälsosammare matvanor och minska deras kaloriintag ‘, tillade han. Företaget har inte sagt hur mycket det tar ut för enheten, som ligger på En kirurg måste också implantera enheten i en kort endoskopisk procedur, och den kostnaden kan variera per cent. ‘Patienter kräver regelbunden övervakning av en hälsovårdspersonal för att förkorta röret eftersom de går ner i vikt och bukhalten, så att skivan förblir tänd mot deras hud. Frekventa medicinska besök är också nödvändiga för att övervaka användning av enheten och viktminskning och att ge råd om livsstilsterapier, ‘noterade FDA. Sida effekter innefattar matsmältningsbesvär, illamående, kräkningar, förstoppning och diarré. Obesity beräknas med hjälp av BMI en mått av höjd till vikt som är ett resultat av 30. Personer anses vara överviktiga när deras BMI träffar 25. En vem som är 5 fot 5 och väger 149 pund har ett kroppsindex på 24 som anses vara en hälsosam vikt. Lägg till ett pund och samma person har en BMI på 25 och anses vara överviktig. Vid 180 pund den här personen har en BMI på 30 och anses vara fet. National Institutes of Health har en BMI-kalkylator online här. TRACKING: Breezy, cool, torr idag, värmer genom veckan. TRACKING: Breezy, cool, torr idag, uppvärmning veckan Uppdaterad: måndag 12 mars 2018 4:39 EDT2018 03 12 08:39:14 GMTBreezy och cool idag och imorgon. Uppvärmning vid veckans slut. Bra och coolt idag och imorgon. Uppvärmning vid veckans slut. Cedar Rapids brandavdelning svarar på bil i vattenCedar Rapids brandavdelning svarar på bil i vattenUppdaterad: söndag den 11 mars 2018 20:27 EDT2018 03 12 00:27:40 GMT
mat vid viktminskning FDA godkänner viktminskning magepump Aspire Assistant för att bekämpa