hur ska jag träna för att gå ner i vikt Federico Frediani

bli smal på 4 veckor Federico Frediani

Federico Frediani kan bäst beskrivas som en konstdiplomat. En florentinsk advokat med yrke, räkna det italienska konsulatet i Los Angeles och ett urval av amerikanska universitet i Florens bland sina kunder, hans intressen och passion för både hans hemstad och södra Kalifornien har lett honom att hålla många andra titlar. Hans senaste beteckning är den av commendatore, en slags italiensk riddare Frediani tilldelades för sina kulturella bidrag till Florens och Los Angeles. Sådana händelser har varierat från Michelangelo utställningar i Getty museer till siffrorna i den kaliforniska konstscenen till denna stad, bland annat som målare Dan McClearly, Kathleen Dune och andra samtida stjärnor av amerikansk konst.

Hans senaste utmaning var att vara bland medlare i den pågående tvisten mellan den italienska regeringen och American Getty museumskomplex. Getty var i åratal inblandad i en mycket publicerad kontrovers om metoderna för att få många av de mest värdefulla antikviteterna i samlingen, och Getty har sedan återvänt 39 objekt till Italien. Bland de påstådda plundrade bitarna är den viktorianska ungdommen, en 2500 år gammal brons allmänt hänförd till Lysippos. Bronsstatyn fiskades ut av internationella vatten utanför den italienska kusten 1964; Frågan om sitt ägande är fortfarande oupplöst.

Förra året inledde J. Paul Getty-museet och det nationella arkeologiska museet i Florens ett långsiktigt samarbete för att låna mästerverk av antiken till Getty de kommande åren. Förra året tillbringade den världsberömda Chimera d ‘Arezzo sex månader i Getty Villa som hörnstenen i en väldigt populär antikvitetsutställning. J. Paul Getty Museum har nyligen tilldelat Ronald Spogli, amerikanska ambassadören till Italien under Bush-administrationen, som medlem av J. Paul Getty Museum styrelsen. Chimera d ‘Abruzzo till Getty Villa var en enorm utmaning, vad med tillstånd, försäkring och dess ovärderliga kulturvikt. Att ha Ronald Spogli på vår sida är mycket viktigt, ‘kommenterade Frediani. Överenskommelsen beskrivs som fodret’ till konflikten och representerar starten på vad Frediani hoppas bara är början på ett pågående samarbete mellan hans två hemorter.

Jag hoppas för det mesta att denna överenskommelse kommer att leda till en djupare förståelse av Etruria i USA. Det är en helt okänd epok till amerikaner, ‘kommenterade Frediani. Han ska leda en serie initiativ som syftar till att belysa denna historiska period till amerikanerna, bland annat ett projekt som gör det möjligt för amerikanska studenter att göra en Etrurian arkeologisk grävning i Italien och grunden för Amici della Chimera förening som syftar till ytterligare italienska och amerikanska antiken dela och öka medvetenheten om antikviteter utomlands.

Jo, kontroversen härrörde från det faktum att Getty-museet tidigare hade köpt illegalt många delar i sin samling, varav många idag inte längre tillhör Getty. För ett tag var Getty och italienska regeringen dödliga fiender! Du kan inte ens säga namnet på det italienska konsulatet i Los Angeles. Detta avtal är den första formen av dialog mellan de två parterna om år,
hur ska jag träna för att gå ner i vikt Federico Frediani
och vi hoppas att den dörren ska vara öppen. Överenskommelsen som det står nu är mellan de arkeologiska museum i Florens, andra enskilda museer på Sicilien och Getty och utgör en gränsöverskridande verksamhet, inklusive delar från Getty som kommer att visas i Florens över tiden. Den ideala situationen skulle enligt min mening vara ett officiellt erkännande av att brons tillhör Italien men att de borde vara i besittning av Getty-komplexet under de kommande två eller tre hundra åren. Vi ser vad som händer. Den pågående frågan om Victorious Youth missar inte rapporten på något sätt. Getty och Italien är goda vänner nu!

Svaret på någon fråga om konst varierar från fall till fall: det har funnits otaliga olika scenarier. Det är en sak om ett arbete stulits och såldes på den svarta marknaden. När det gäller bronserna köpte Getty rättvist och betalt för dem, vilket omedelbart sätter detta fall bortsett från andra. De blev inte stulna men fiskade ut av internationella vatten nära Grekland, där de tillbringade två år. De tillbringade till och med tid i Schweiz innan de hamnade i Los Angeles. Italien kunde inte bevisa att statyerna tillhörde detta land, som kanske Grekland kunde med Pantheon-paneler vid Brittiskt museum. Dessa arbeten spenderade mycket kort tid i Italien. Å andra sidan finns det ofta fall där landet gör ett mycket övertygande argument, som när arbetet för hand har en viktig plats i ett lands kulturarv och har ett särskilt framträdande symboliskt värde.

Det är som det amerikanska utlandssamfundet här, där det finns de som har anpassat sig till livsstilen och de som inte har. Det finns skolan av invandrare som efter 40 år fortfarande inte talar om Engelsk; I Los Angeles finns en tradition av expats som inte är mycket väl integrerade. Det är en intressant grupp som inte verkar vara tillhörighet till Italien eller staterna. Men det finns också en mer publik. Los Angeles är en dynamisk kulturhuvudstad, den välkomnar genast nyheten, den är stimulerande och akut medveten om modernitet. Med det, vare sig det är mat, mode, design eller bilar. Det är en stad som uppskattar sin import. Många hittar en stor gemenskap i det italienska kulturinstitutet, dess filmfestivaler och surrande adresslista. Det är en utmärkt plats för lokala italienare och italienofiler att byta ut senast. Medan du längtar efter lite frisk luft, och där är det nästan för mycket. Allt är alltid nytt! I Florens går du ut till middag och servitörer, mamma och middagar är alltid desamma och känner igen dig genast. Det är mer intimt.
hur ska jag träna för att gå ner i vikt Federico Frediani