hur går man snabbt ner i vikt Fem killar tar samma foto i 30 år

gå ner fem kilo Fem killar tar samma foto i 30 år

Av Kelly Andersen, Special för CNN

(CNN) När fem tonåringar satte sig och poserade för en bild på Copco Lake 1982 planerade de att göra det till en tradition. Men det blev det.

Vart femte år under de senaste tre decennierna har John Wardlaw, John Dickson, Mark Rumer, Dallas Burney och John Molony träffat i Kalifornien sjön och tar samma foto.

Det första fotografiet av gymnasievännerna var just tillfället. Wardlaw, känd som Wedge i gruppen, hade en familjehytt vid sjön där vännerna samlades i juli 1982.

någon anledning valde vi alla att ha mörka och mystiska uttryck på våra ansikten, sade Wardlaw. säker på att vi alla trodde att vi skulle bli riktigt coola. de försökte ett par poses, den som till sist skulle vinna som det officiella semesterbildet visar de fem tonåren, tre av dem shirtless, med raggigt hår som är typiska för tiden. De var ungefär 19 år gammal.

Molony, som är känd i gruppen som Belves, är avbildad med en Folgers Instant Coffee jar, som innehöll en kackerlacka som killarna hade bestämt sig för att hålla som husdjur. De matade sin nya vän med en bit smörkrets godis och höll företaget med ett fotografi av Robert Young.

var så annorlunda sedan dess. Allt jag tänkte verkligen var sommar och tjejer, sa Wardlaw.

När männen gick in i skolåren fortsatte de att återvända till sjön varje sommar. De tillbringade sin tid att fiska och läsa och spela roller i hemlagade filmer som skådats av Wardlaw, som nu är en filmskapare.

alla mycket kreativa människor, så vi skulle ta all vår kreativa energi och fokusera den i en viss riktning, säger Molony. var inte alla träffas och blir fulla. Det var, träffas och se vem som kan göra det roligaste skämt eller dra av den snyggaste pranken. ‘Män drack aldrig på resan. Det har alltid varit bra, rent roligt.

Åtminstone ganska ren: Ett år gick Wardlaw på vattnet för att duscha och det var brunt. Han tog bort duschhuvudet för att hitta en köttbullarbit.

Jag gick tillbaka till vardagsrummet, killarna skrattade och jag sa något som godhet och de sprängde alla med skratt, sa han.

Men det var förrän fem somrar senare när Wardlaw, en fotografentusiast, bestämde sig för att det skulle vara roligt att återskapa fotografiet de tog 1987, de nuvarande utbildade männen satt i samma position på samma bänk, igen med en självbestämd kamera. Krukan, en annorlunda den här gången, innehöll ingen kackerlacka, och den hatt som Wardlaw innehöll var också annorlunda. Uttrycken var dock oförändrade.

tror att jag hade en känsla av att detta skulle bli en bra cool tradition, men jag hade ingen aning om att vi fortfarande skulle göra det i 30 år, säger Wardlaw.

År 1997, 15 år efter det ursprungliga fotot, bestämde sig männen sedan i mitten av 30-talet att solidifiera bilden som en tradition som de skulle fortsätta vart femte år under resten av livet.

När ritualen blev mer konkret och när digitalkameror introducerades blev gruppen mer picky över detaljerna i fotot, går så långt som att bära samma kläder och utse en officiell burk och hatt som rekvisita. Frisyrer har förändrats genom åren och med tiden övergick de över det nakna korsade motivet.

vi förlorar hår och får pannan, vinna och förlora och vinna och gå ner i vikt, publiceras Dickson på en hemsida som han behåller ägnat sig åt traditionen. Det är anledningen till att vi alla bestämde att det var bättre att ta bilden med våra tröjor på. vännerna tar också tid att filma provet och intervjua varandra om de senaste femårs händelserna.

Killarna är alla överens om att denna resa har varit limet som har gjort det möjligt för dem att behålla sina vänskapar.

typ av ett organiskt förhållande som utvecklades inte bara från att vara gymnasiekompisar, utan från att ha gemensamma lustar för livet, sade Molony.

Under åren har vänner spelat delar i milstolparna till varandras liv, inklusive att vara i varandras bröllop.

titta på bilderna och tänk på de relationer jag gick igenom, sa Dickson. ringar kommer och går om du tittar noga. som nu arbetar som restaurangkolumnist, giftes i mitten av juli och hade några av killarna i sitt bröllop. I juni firade alla fem vänner Dickson bachelor party på 30-årsdagen av sin Copco Lake tradition.

Molony, som sedan flyttat till New Orleans och arbetar för UPS, är gift, liksom Wardlaw, som gjorde en karriär av sin kärlek till fotografi och film. Rumer, känd som nu bosatt i Oregon och har gått i pension efter att ha ägt sitt eget elektronikföretag. Ingen av männen har barn ännu.

planerar att göra detta för resten av våra liv, oavsett vad, säger Dickson. tills en kille bara sitter i samma ställning! Även då kanske någon tar en bild av en tom bänk för oss. sju bilder hittills är inramade och hänger på kajens vägg. Männen lyssnar fortfarande på samma musik som de lyssnade på när de var 19 år gammal.
hur går man snabbt ner i vikt Fem killar tar samma foto i 30 år