går inte ner i vikt lchf Fem populära viktminskningstillskott

viktminskning app Fem populära viktminskningstillskott

Från infomercials och doktorshögtalande talshow på TV till tidningsannonser och testimonials från välvilliga vänner finns det ingen brist på kosttillskott som lovar enkel viktminskning utan begär och utan att omhysa hela din livsstil. Påtänkningarna är frestande, men är hype Bara för bra för att vara sant? Och om vi köpte in i varje viktminskningstillägg, kunde vi enkelt spendera hundratals dollar i månaden, utan garanti för varaktig viktminskning.

Här ser du på fem populära viktminskningstillskott, inklusive om vetenskapen stöder påståenden. Som alltid, kolla med din läkare eller apotek innan du påbörjar något tilläggsregime, så många kan störa mediciner och över disktillskott. Det är också viktigt att veta att kosttillskott inte regleras av FDA, så det finns nästan inget tillsyn när det gäller tilläggskrav eller om produkterna även innehåller det som anges på etiketten. Och kom ihåg att alla dessa bara kompletterar det är fortfarande viktigt för att ha en solid grund för en hälsosam kost och regelbunden motion för att få framgångsrik, långvarig viktminskning.

Påståenden: Grönt kaffebönaxtrakt uppmuntrar din kropp att använda lagrade fettceller för energi. Minskar sockerbehovet, minskar glukosabsorptionen och bidrar till att minska fettförvaring.

Vad det är: Gröna kaffebönor är råa kaffebönor som inte har blivit rostade. Ristning av bönorna minskar nivåerna av klorogen syra, föreningen trodde vara ansvarig för dess viktminskningseffekter.

Vetenskapen: De flesta studierna har använt antingen Svelte eller GCA-märket av grönt kaffebönekstrakt. En studie gav människor 700 mg eller 1050 mg grönt kaffebönaxtrakt, och fann en genomsnittlig viktminskning på 3,3 till 4,4 pund på sex veckor. Detta var en liten studie med endast 16 deltagare.

Flera andra kliniska prövningar har rapporterat att personer som tog 180 till 200 mg grönt kaffextrakt dagligen förlorade i genomsnitt 5,5 pund mer än de som tog placebo, men studierna var också små (30 till 62 deltagare) och kort varaktighet ( 4 till 12 veckor).

Biverkningar / Försiktighetsåtgärder: Grönt kaffebönaxtrakt verkar vara säkert för friska individer, men kom ihåg att grönt kaffe är en källa till koffein och för mycket kan leda till sömnlöshet, nervositet och andra biverkningar relaterade till koffeinförbrukning. Det kan eventuellt interagera med många läkemedel och kan också sänka blodtrycket, så de som tar mediciner, inklusive blodtrycksmedicin, måste vara särskilt försiktiga om de kompletterar med grönt kaffebönaxtrakt.

Bottom line: Mer forskning behövs för att utvärdera effektiviteten av grönt kaffebönaxtrakt som ett viktminskningshjälpmedel, men resultaten är säkert lovande. Av dessa fem tillskott är det gröna kaffebönekstraktet det som jag mest sannolikt skulle rekommendera; bara kom ihåg att det fortfarande kan få vissa biverkningar,
går inte ner i vikt lchf Fem populära viktminskningstillskott
och kontrollera alltid med din läkare först.

Kostnad: 21,99 USD för en månads leverans

Var kan man köpa det: De flesta hälsokost och tilläggsbutiker

Påståenden: Vit kidneybonextrakt blockerar kolhydrater från att absorberas. Främjar viktminskning, hjälper ‘kontroll’ kolhydrater.

Vad det är: Utdrag ur vita njurbönor som verkar hämma enzymer som smälter kolhydrater, och teorin är att vitt njurbönaxtrakt kan minska kolhydratabsorptionen och resultera i färre kalorier absorberade av kroppen.

Vetenskapen: En studie spårade 60 personer i 30 dagar; hälften fick 445 mg vitt njurbönaxtrakt dagligen och hälften fick en placebo. Alla konsumerade ungefär samma mängd kalorier, men de som tog tillägget förlorade i genomsnitt 6,6 pund på 30 dagar, jämfört med 0,8 pounds förlorade av dem som tog placebo.

En separat studie använde dock en högre dos av vitt njurbönaxtrakt (1500 mg två gånger dagligen) i åtta veckor och resulterade inte i signifikant viktminskning. En översyn av sex andra studier visade ingen signifikant skillnad i viktminskning hos personer som tagit vitt njurbönaxtrakt jämfört med dem som inte var, även om det fanns en liten droppe i kroppsfett.

Biverkningar / Försiktighetsåtgärder: Vit njurebönaxtrakt verkar vara säkert, även om det kan orsaka biverkningar som illamående, flatulens, förstoppning och magont.

Bunnlinjen: Eftersom det verkar vara säkert och det är ett av de mer rimligt prissatta kosttillskotten, tror jag att vitt njurbönaxtrakt skulle vara bra att ta, speciellt om det ger någon den extra lite motivationen att hålla sig på spår med kost och motion men jag skulle inte lita på det uteslutande för att hjälpa till med fettförlust.

Kostnad: $ 29,99 för en månads leverans

Var kan man köpa det: De flesta hälsokost och tilläggsbutiker

Påståendet: Raspberry keton är en mirakelfettbrännare i en flaska.

Vad det är: Precis vad det låter som: det är en förening extraherad från hallon.

Vetenskapen: Hittills har all forskning om hallonketons påverkan på viktminskning gjorts på djur där det inte varit en enda publicerad peer reviewed studie hos människor som såg specifikt på hallon keton och viktminskning.

Den enda studien hos människor använde ett tillägg som innehöll fem andra ingredienser, inklusive koffein, capsaicin och bitter apelsin, som alla kan hjälpa till med viktminskning. I djurstudier har man dock visat att hallonketon har ökat fettmetabolismen och reducerar fetma.

Biverkningar / Försiktighetsåtgärder: Ingen klinisk forskning har utvärderat säkerhet eller biverkningar. Raspberry keton kan störa mediciner, inklusive blodförtunnare som Coumadin.

Bottom line: Till dess att det finns mer peer reviewed forskning på människor, håller jag på att rekommendera hallon-ketontillskott för viktminskning.

Kostnad: $ 99,85 för en månads leverans (för ‘föredragna kunder’ med månatliga betalningar via automatisk utkast)

Var kan man köpa det? Plexus Slim är ett marknadsföringsföretag på flera nivåer, vilket innebär att den säljs via oberoende distributörer som gör en provision från försäljningen.
går inte ner i vikt lchf Fem populära viktminskningstillskott