går ej ner i vikt Fat Friends nya scenen visar stjärnor The X

gå ner 5 kg på 1 vecka Fat Friends nya scenen visar stjärnor The X

Kay Mellor Fat Friends sprang på TV, plus en julklapp, i fyra serier, och vid den tiden trodde hon att hon var klar med karaktärerna. Felt vid den tiden hade det gått sin kurs, sa hon. i stället för att torka karaktärerna från min hjärna som jag brukar göra, var det alltid bakom mig och jag kommer ihåg att tänka om jag kunde ta det till Amerika, för att anpassa mig som en teaterbit. Äntligen trodde det att det kunde vara en musikalisk eftersom Jag trodde att jag kunde skriva musikaliska texter och jag vet ingenting om att komponera musik. Men sakerna förändrades, och hon överraskade sig genom att finna några år senare att det var lätt att skriva texterna till showen. insåg att man känner till karaktärerna är halvvägs för att skriva texterna precis som att skriva dialog, men med en melodi i huvudet. Hon introducerades sedan till Nick Lloyd Webber och paret gick på gel. Hon sa: genast förstod karaktärerna och min värld. Jag hittade hans musik emotionell och han förstår vad jag skriver. Jag är oerhört stolt över vad vi utvecklat tillsammans. Samma Bailey-stjärnor i Kay Mellors fetiska vänner med Neil Hurst, som kommer att arrangeras i Bromley och DartfordFat Friends, är också hennes regissör debut och första gången hon jobbat med en kompositör, koreograf och musikalisk handledare. Hon sa: på en musikal är något som är helt nytt för mig så det är en stor utmaning. Men jag älskar det!
går ej ner i vikt Fat Friends nya scenen visar stjärnor The X
Frågan om den kroppsmedvetna världen vi lever i har blivit ännu mer uttalad under åren sedan showen var på telly, sa hon. Hon sa: showen tittar på hur vi alla besattar vår kroppsbild och hur alla vill gå ner i vikt, tonar upp. Jag tycker att något som bara blev sämre sedan jag skrev tv-serierna. aktuell men som den utforskar hur saker kan gå viral på internet. Hennes första musikaliska kommer efter en mer än 40 års karriär, som började på 80-talet, skriver Coronation Street och hon skrev också för Channel 4 Brookside, liksom serien inklusive Band av guld 1995, Play In The Field i 1998, The Chase 2006 och The Syndicate i 2012. Hon blev tilldelad en OBE 2009. Kasta av Fat Friends den musikaliska FAT VÄNNER: SHOW Fat Friends slog tv-skärmar i oktober 2000, efter livet för en grupp av överviktiga vänner kämpar med absurditeterna i modern dieting. Running på ITV i fem år spelade stjärnan Alison Steadman, Gaynor Faye och Lisa Riley och lanserade karriärerna James Corden och Ruth Jones. Nu kommer Kay Mellor hit show till teatern för första gången visas på två Kent teater. Producerad av Joshua Andrews och Adam Spiegel, med originalmusik och låtar som komponeras av Nicholas Lloyd Webber, återförenas vännerna från showen i en original musikalisk bulging med hopp,
går ej ner i vikt Fat Friends nya scenen visar stjärnor The X
humor och hjärta. Join gruppen av älskvärda karaktärer som de sätts genom sina zumba-steg i sin lokala gren av Super Slimmers av älskling Lauren medan Kelly fantaserar om att passa in i brudklänningen i hennes drömmar.