gå ner i vikt snabbt utan träning Februari ger en påminnelse att vara bra

gå ner i vikt snabbt och enkelt Februari ger en påminnelse att vara bra

Hem Om Oss Kontakta Oss Annonsera Prenumerera Inlämningsformulär Väder

Nyheter Kandidater Bristol Forestville Allmänna nyheter Plainville Plymouth Terryville Southington Herald

Sport Bristol Central Bristol Eastern St.

Enligt Centers for Disease Control och Prevention dödar cirka 610 000 människor av hjärtsjukdomar i USA varje år den där var fjärde dödsfallet. Hjärtsjukdom är den främsta dödsorsaken för både män och kvinnor. Och det är den främsta dödsorsaken för folk med de flesta etniciteter i USA, inklusive afroamerikaner, hispaniker och vita. För amerikanska indianer eller Alaska infödda och asiater eller Stillahavsområdet öarna är hjärtasjukdom andra än bara för cancer.

Med andra ord kan det hända att någon av oss.

Och det kostar oss miljoner oss alla, oavsett om vi har hälsoproblem eller ej. Minst 41 miljarder dollar årligen i Medicare kostnader kan sparas om mottagare antog fem till sju av American Heart Association Life Enkel 7 hälsosamma vanor för att minska hjärt-kärlsjukdomar. De är: sluta röka, bli aktiva, ät bättre, gå ner i vikt,
gå ner i vikt snabbt utan träning Februari ger en påminnelse att vara bra
hantera blodtrycket, kontrollera kolesterol och minska blodsockret. I AMA-studier var att ha mer Life Simple 7-faktorer associerat med en lägre risk för sjukhusvistelser och besvär av hjärt- och kärlsjukdomar i samband med poliklinisk läkare.

Hälsokostnaderna var markant högre för dem med färre ideala Life Simple 7-faktorer.

Så vad kan du göra med hjärtsjukdom? Lev en hälsosam livsstil och uppmuntra dem runt dig att gå med i att äta en hälsosam kost, upprätthålla en hälsosam vikt, få tillräckligt med fysisk aktivitet, begränsa alkohol och undvika användning av tobak. Och om du har högt blodtryck eller kolesterol, arbeta med din läkare för att få dem under kontroll.

Vi berättar inte någonting som du redan vet, men ibland blir våra bästa intentioner vilse i vardagen. Det varför American Heart Association väljer en månad utav året februari för att påminna oss och få oss tillbaka på rätt spår. Varför? Deras svar är enkelt: varför.
gå ner i vikt snabbt utan träning Februari ger en påminnelse att vara bra