gå ner i vikt löpning federala tjänstemän varnar för Wisconsin-metepidemi som påverkar barnen

viktminskning piller federala tjänstemän varnar för Wisconsin-metepidemi som påverkar barnen

Schimel, tillsammans med agenter från FBI, DEA och Wisconsin Department of Justice, spenderade Division of Criminal Investigation två och en halv timme som testified before lawmakers och delar sina största bekymmer om explosionen av meth.

‘Vi’ hittar också med användare som röker metamfetamin, den återstoden går i hela sina bostäder. Och speciellt om de har barn, som sitter fast vid mattor, leksaker, möbler, säger FBI Special Agent in Charge Justin Tolomeo.

‘Mänskliga myndigheter i staten rapporterar att i de drabbade länen, har de sett dramatiska ökningar av utplaceringar av barn på grund av försummelse och missbruk som drivs av modermissbruk av en förälder’, säger Schimel.

Medan Action 2 News har rapporterat om ökningen av met i detta område i nästan två år,
gå ner i vikt löpning federala tjänstemän varnar för Wisconsin-metepidemi som påverkar barnen
kommer en fråga alltid upp. Varför meth? Särskilt ser de fysiska konsekvenserna av att använda den.

Behandlingsleverantörer berättade lagstiftare, baserat på vilka missbrukare som säger, vissa användare vänder sig till meth för att gå ner i vikt eller ha mer energi för att få saker att göra.

‘Det är faktiskt, på vissa områden, där droghandlare får gratis prover. De använder heroin. De använder sig av opioider. Tja, här är det också en metod, säger Sheila Weix, chef för substansmissbrukstjänster för familjehälsocenter, Marshfield Clinic.

Som svar säger Schimel att Wisconsin bara beviljats ​​ett federalt bidrag på 1,5 miljoner dollar från 2016 Cops Anti Methamphetamine Initiative Task Force Program. Han säger att Wisconsins bidrag är det största i landet, och kommer att användas för att betala för tjänsteman övertid och utrustning som används i meth labrelaterade utredningar.
gå ner i vikt löpning federala tjänstemän varnar för Wisconsin-metepidemi som påverkar barnen