gå ner ett kilo i veckan Fat ägare satt för tv premiär

snabba dieter Fat ägare satt för tv premiär

Forskare från universitetets Center för Motion och Nutrition Science (CENS) var på plats för att placera Fat of Pets, Fat Owners genom sina steg, genomföra preand post-regime test och erbjuda hälsosam livsstil och kostråd.

Utställningen, som premiäriserar på Sky Real Lives (kanal 243) på torsdagen den 16 juli, kröniker tre frivilliga och deras husdjur ‘försöker gå ner i vikt tillsammans. Under serien möts tittarna mormor Dorothy och hennes vita chokladmousse älskande hund, Gizmo , William och hans svarta Labrador Snoop, som delar tajter tillsammans, och Louise och hennes katt Buddy, som båda delar en vana med komfort att äta.

Efter att ha besökt universitetet i april för en hel dag med intensiva tester i kliniska färdighetslaboratoriet, returnerade ägarna förra månaden för att mäta sina framsteg under åtta veckor, med överraskande resultat. Deras husdjur togs också igenom sina steg och testades samtidigt av University of Liverpools Veterinärvetenskapliga fakultet.

Professor Kevin Sykes, chef för CENS, sade: ‘Utan att ge allt för mycket, gjorde alla som deltog reella förbättringar. Bara en liten mängd motion och en hälsosam kostplan kan göra stor skillnad, och även efter bara åtta veckor surrade från de framsteg som de hade gjort.

‘Människor underskattar ofta hur värt att gå är som en form av träning, men den här showen visade det perfekt. Att ta din hund ut på en promenad, till exempel, är till nytta för både dig själv och ditt husdjur.’

Sammansatta av etvproductions, Fat Pets, Fat Owners kommer att vara en serie på tre, 30 minuters program, följt av en timmes speciell. Den första showen sänds klockan 8.30 på denna torsdag på Sky Real Lives.

Universitetets Center för Motion och Nutrition Science har ett globalt rykte som ett internationellt specialistcenter för forskarutbildning och forskning. Dess MSc i Motion och Nutrition Science har levererats i Chester, Dublin, Hong Kong och Singapore, medan dess MSc i hjärt-kärlsjukdomar Rehabilitering levereras i Chester och Indien. Det erbjuder också en mycket populär MSc i vikthantering.
gå ner ett kilo i veckan Fat ägare satt för tv premiär