gå ner 5 kilo snabbt Fattest States i USA

vad ska man göra för att gå ner i vikt Fattest States i USA

En ny studie som nyligen lanserades av WalletHub tacklade ett problem som träffar nära hemmet för de flesta, om inte alla amerikaner: vikt. Faktum är att det fysiska aktivitetsrådet sa att 81,5 miljoner amerikaner i åldrarna sex och äldre var helt inaktiva år 2016, vilket är ledande orsaken till fetma. Andra faktorer som bidrar till fetma är känslomässig instabilitet, sömnlöshet och genetik. Dock fann studien att dessa typer av faktorer är vanligare i vissa stater jämfört med andra. Stephen FrancoReyna Franco, en konsult med New York State Academy of Nutrition and Dietetics,
gå ner 5 kilo snabbt Fattest States i USA
sade att ett av de bästa sätten att äta hälsosamt utan att bryta banken är att köpa i bulk. Hon rekommenderar att man köper mat som hela korn, inklusive havre, brunt ris och quinoa.She rekommenderar även planering av måltider i förväg och endast köpa maten du behöver för den måltiden. Inga extra. Nancy Z. FarrellNancy Z.Hur Wallet Hub hittade sina resultat För att upptäcka vilka stater som var mest obese, jämförde Wallet Hub alla 50 stater och District of Columbia mot varandra med följande kriterier: Övervikt och övervikt PrevalenceHealth ConsequencesFood and FitnessThey använde 19 relevanta mätvärden och betygsatte varje stat på en 100-punkts skala.76 årig kvinna dödad i huvudet på krasch på Briley Parkway76 årig kvinna dödad i huvudet på krasch på Briley ParkwayUppdaterad: måndag 12 mars 2018 1:13 EDT2018 03 12 05:13:18 GMTA 76-årig kvinna dödades söndagen i ett huvud på krasch på Briley Parkway. En 76-årig kvinna dödades söndag i ett huvud vid krasch på Briley Parkway.33 fordon, 13 hem vandaliserade i Clarksville över weekend33 fordon, 13 hem vandaliserade i Clarksville över helgen Uppdaterad: måndag 12 mars 2018 1:13 EDT2018 03 12 05:13:01 GMTThe vandaler bröt mestadels glas utan att stjäla någonting. Vandalerna bröt mestadels glas utan stea ling något.2 tonåringar skadade i skytte på Antioch lägenhet complex2 tonåringar skadade i skytte på Antioch lägenhetskomplex Uppdaterad: måndag 12 mars 2018 12:44 EDT2018 03 12 04:44:16 GMT
gå ner 5 kilo snabbt Fattest States i USA