gå ner 5 kilo på en vecka Fat Joe Viktminskning Bilder

bästa dieten för att gå ner i vikt Fat Joe Viktminskning Bilder

Rapper Fat Joe anländer till BET-utmärkelserna i Shrine Auditorium den 26 juni 2011 i Los Angeles, Kalifornien. (Getty Images) Fler bilder Fat Joe (Pacific Coast News) Fat Joe är mer som Skinny Joe dessa dagar. Rapparen har förlorat 100 pund! Han hävdar att han såg för många överviktiga vänner dör av hjärtattacker och han bestämde sig för att förändra sitt liv.

Han sa att han fortfarande arbetar med att gå ner i vikt, ens. Fat Joe sa: (via Fox News): inte ens ingenstans nära. Jag kommer att gå från killen du känner som Fat Joe i 16 år till en helt annan omvandlad person.

Joe, vars riktiga namn är Antonio Cartagena, är ca 6 fot 2, och vägde mer än 350 pund när han bestämde sig för att få passform. Den 40-åring då helt nyskapade sin kost och introducerade övning i sin rutin.

Trots att han slankade ganska, hävdar han att han aldrig ger upp sitt smeknamn. försök ge mig Slim Joe, Wacko Flacko, sa han, men inget har fastnat.

Se mer Fat Joe viktminskning bilder här:

Fat Joe har förlorat mer än 100 pounds (juni 2011)

Rapper Fat Joe anländer till BET-utmärkelserna i Shrine Auditorium den 26 juni 2011 i Los Angeles, Kalifornien. (Getty Images) Fler bilder Joe vägde mer än 350 pund (oktober 2008)

Rapper Fat Joe utför på scenen under 2008 Vh1 Hip Hop Honors på Hammerstein Ballroom den 2 oktober 2008 i New York City. (Getty Images) Fler bilder Joe i november 2005 :.
gå ner 5 kilo på en vecka Fat Joe Viktminskning Bilder