gå ner 5 kilo Fayetteville Kvinna som presenteras i People Magazine för att förlora hälften av hennes storlek

snabb viktminskning tips Fayetteville Kvinna som presenteras i People Magazine för att förlora hälften av hennes storlek

FAYETTEVILLE (KFSM) Många av oss börjar ett nytt år med de bästa avsikterna att gå ner i vikt. Men nu har många givit upp den resolutionen. Tja, om du letar efter inspiration för att komma igång igen, eller bara börja, kolla inte längre än Bonnie Wiles från Fayetteville. People Magazinefeaturing den 58-årige i januari-utgåvan som en av sex kvinnor som ‘har förlorat’ halva storleken ‘i Bonnie s fall som är mer än 160 pund. 5NEWS Anchor Erika Thomas träffade återigen Bonnie vid det första mötet i 2018 för hennes viktminsknings supportgrupp för att prata om hur hon gjorde det.

‘Varje gång jag är frestad att använda mat för att tillfredsställa mina frustrerade önskningar’

Hon blev ‘Drottning av Arkansas’ i juli 2017 för att förlora de flesta pund av någon vid sin målvikt. Men resan till det ögonblicket började många år tidigare.

‘Jag ville bara gå ner i vikt för att jag var trött på att vara överviktig och jag var trött på att vara, jag tror en skam, jag kände mig som en skam för mina barn, till min familj’, säger Bonnie Wiles.

Men hennes familj uppmuntrar henne som hon tog små, hanterbara steg för att förändra sitt liv för sin man John, deras fyra barn Melissa, Sarah, Jenny och John och nu fyra barnbarn Manning, Cole, Cash och Adeline.

‘Det var bara några minuter om dagen för ett par dagar i veckan tills jag äntligen kom dit jag kunde gå 30 minuter på morgonen och 30 på natten’, sa Wiles.

Nu är hennes dagliga mål minst 10 000 steg men oftast går hon minst 14 000, alla räknade med sitt Fitbit.

‘Jag skar mina kalorier, förmodligen 3000 till 4000, ner till 1 500,
gå ner 5 kilo Fayetteville Kvinna som presenteras i People Magazine för att förlora hälften av hennes storlek
‘ sa Wiles.

Bonnie spårar också varje bit av mat hon äter på sin MyFitnessPal app. Hon är loggad mer än sju tusen måltider. Bonnie säger att hon och hennes man äter lite, men när hon är hemma gör hon sallader och har nyligen fått en frityrkokare.

‘Jag blir snäll och köper samma sak hela tiden, så jag måste byta mat lite, vet du? Och sen börjar jag förlora igen’, sa Wiles.

‘Och det är allt hon. Jag menar, hon har lagt i arbetet. Hon har skrivit allting som hon har ätit för det sista, som 4 år ‘, säger Carl Palmer, ledande chef för TOPS.

Kapitelchef Carl Palmer har varit en del av Bonnies stödsystem sedan hon gick med i TOPS i september 2012.

‘Att gå från var jag var, över 300 pund, och du vet, det tog mig 4 år och 2 månader att göra detta efter att jag var med i TOPS,’ säger Wiles.

‘Stöd är vad TOPS handlar om. Jag menar att det här är vad vi gör. Det är inte en dietplan, det är inte en övningsplan. Det är stöd och ansvarlighet, enkelt och enkelt’, sa Palmer. ‘Den första sak som gör skillnaden mellan de som är framgångsrika och de som inte är’, det är de som har ett bra stödsystem kring dem. ‘

Innan hon förlorade vikten brukade Bonnie bära kläder som var storlek 28 eller 30.

‘Bonnie har definitivt bevisat många av dessa ursäkter fel om ålder och förmåga. Hon satte bara huvudet och fortsatte,’ sa Palmer.

Och nu är dessa ansträngningar erkända i en nationell publikation som ett sätt att inspirera andra. Men hon vet att hennes framgång inte kom över natten.

‘Ta en dag i taget. Vi har alla våra motgångar. Kom precis tillbaka på den hästen.’ Som det gamla ordspråket säger kan du göra det ‘,
gå ner 5 kilo Fayetteville Kvinna som presenteras i People Magazine för att förlora hälften av hennes storlek
säger Wiles.

Fayetteville-kapitlet i TOPS möts vid Central United Methodist Church på Dickson Street på måndagar kl 16:30. Det kostar bara en dollar i veckan plus en 32-årig medlemsavgift.