bästa träning för viktminskning Fat Friends the Musical

gått ner i vikt blogg Fat Friends the Musical

Medan Kelly vanligtvis är en dedikerad icke-dieter, har hennes mamma Betty, som utförs av vinnaren X Factor 2013, Sam Bailey, förlorat en jättestor fem sten och väntar på att höra om hon kommer att bli crowned Super Slimmer of the Year.

Med bröllopet bara sex veckor borta, är Kelly övertygad om att gå med i Super Slimmers av scheming Julia Fleshman,
bästa träning för viktminskning Fat Friends the Musical
som spelas av Atomic Kitten’s Natasha Hamilton, som ser ett PR-tillfälle för bra att sätta ner tjejen som jobbar i den lokala chippy shedding fett för sin stora dag.

Kevin Kennedy är också mest känd för sin 20-åriga skildring av Norman ‘Curly’ Watts i ITVs flaggskeppssepa Coronation Street och Natalie Anderson, som spelade Alicia Metcalfe i Emmerdale. Musiken tillhandahålls av Nick Lloyd Webber, av den berömda komponera familjen.

Sammantaget har Fat Friends the Musical alla de element du behöver för en god nattsam på teatern med sympatiska tecken och massor av skratt, socker belagd med humla sprinklar, vuxna innuendos och genom reaktionen från många av publiken till väga i scen där hela gruppen avlägsnar så mycket av sin klädsel som möjligt en situation som många av oss kan relatera till den pågående kampen för att passa in i ‘den klänningen’.
bästa träning för viktminskning Fat Friends the Musical