vad ska man göra för att gå ner i vikt En inblick i HCG-kosten

gå ner i vikt crosstrainer En inblick i HCG-kosten

Vi är på väg att komma in i höjden av den viktiga vinstperioden. Många kommer att inkludera att släppa pund i sitt nyårsbeslut, och som vi amerikaner vet, när det gäller att gå ner i vikt är tålamod inte vår dygd. Så när jag hörde om hCG Diet. Jag var nyfiken. Det väldigt populärt i Texoma. Både kvinnor och män tar hCG-hormonet för att gå ner i vikt medan de bara äter 500 kalorier om dagen. Men är det verkligen säkert att släppa ditt kaloriintag så dramatiskt? Är det säkert att ta ett hormon så? Vi har ständigt fått veta, det finns ingen snabb fix och det handlar om hur mycket du konsumerar. Så vi gick till experterna på den här och deras åsikter varierar mycket. ‘Dieten i sig är en kost med 500 kalorier som låter väldigt läskigt, men det inte’, säger Dr. med Champions Clinic i Wichita Falls. Det 500 kalorier plus hCG (human chorionic gonadotripin). Att hormonet som producerades under graviditeten. Det ges antingen genom injektion, näspray eller lingual droppar i 23 eller 40 dagar, beroende på hur mycket vikt du vill förlora. Jennings har praktiserat medicin i 25 år. Hon rekommenderar inte bara kosten, hon har gjort det. Hon förlorade 22 pund och har hållit 20 år i mer än ett år. ‘Det fantastiska. Det är verkligen. Det är verkligen coolt.’ Men inte alla är överens med vetenskapen bakom kosten. Jena Brown, en registrerad och licensierad dietist säger, ‘Det är galet! Hormonet produceras bara i en kvinnokropp under graviditeten och det finns en anledning till det. Jag anser det vara en farlig diet eftersom det inte är normalt för dig att bara äta 500 kalorier en dag. Det är inte normalt att du tar ett hormon som bara produceras under graviditeten. 500 kalorier om dagen är inte ens tillräckliga för att stödja vital kroppsorganfunktion. ‘Dr. Jennings håller inte med. Hon säger att du får tillräckligt med kalorier, för när du tar hCG får din kropp tillgång till näringsämnen från dina fettceller. Dr Jennings säger, ‘Folk som är motståndare till kosten säger att någon på en kost på 500 kalorier per dag kommer att gå ner i vikt. Jag säger ja. Ja, du kommer att gå ner i vikt men du kommer också att vara eländig. vara trött. Du kommer att få alla de dåliga biverkningarna som kommer att försöka svälta. ‘Biverkningar som Brown säger innefattar dålig andedräkt, svaghet och möjligen högre kolesterol. alla förknippade med att vara på en ketogen diet, i grunden svälter din kropp av kolhydrater och socker. Jennings säger att den enda bieffekt hon sett är håravfall. Det händer med ca 5% av hCG dieters. Dr Jennings säger att det händer för människor som går in i kosten redan näringsämnen bristfällig. Brown men är inte såld på den tanken. Hon säger, ‘Det låter bra för att du bränner fett och att någon skulle lockas till det, men du måste tänka på de långsiktiga effekterna.’ Långsiktiga effekter som metabolisk funktion. Som någon vet du vet att drastiskt ändra dina matvanor och vikt leder till en långsammare metabolism. Men, Dr Jennings säger att denna diet vann minskar din ämnesomsättning. ‘Oavsett vilken thyroidfunktion du går in i kosten med, det som du har när du kommer ut.’ Sandy McCalip säger att hon kämpade med sin vikt hela sitt liv. Sedan hon började hCG diet i januari,
vad ska man göra för att gå ner i vikt En inblick i HCG-kosten
förlorade hon 55 pounds. ‘Jag vill aldrig någonsin gå tillbaka till var jag var. Jag kan bara föreställa mig att det var så jag var, att jag såg ut det.’ Som sjuksköterska sa Sandy att hon gjorde mycket forskning innan man startade hCG-viktminskningsplanen. Men efter att ha försökt många av dieterna där ute bestämde hon sig för att ge den här ett skott. ‘Jag hade aldrig upplevt tyngdförlust som jag gjorde med hCG.’ Sandy har slutfört tre omgångar av hCG och säger att hon hade några biverkningar, bara den mentala nackdelen att hålla sig till en så rig plan med begränsad variation. ‘Med varje runda gjorde jag det, blev det svårare.’ Men när punden smälte, fortsatte hennes viljestyrka. Så långt som långsiktig tyngdförlust, var båda våra experter överens om att, som med vilken kost som helst, att hålla bort den kräver insats. Brown säger, ‘Du måste förändra din livsstil. Det är ett långsiktigt engagemang.’ ‘Det är inte perfekt. Ärligt talat, om du går tillbaka till att äta för mycket, så kommer du till sist att lägga ner tyngden igen’, säger Dr. Jennings. alla koka ner till kalorier i, kalorier ut. Du måste äta mindre och träna mer, säger Brown. Så kommer Sandy att kunna hålla tyngden på lång sikt? Hon säger, ‘Jag ska ge det mitt bästa skott.’ HCG är också hormonet kvinnor tar när de försöker bli gravida, även om mängden är betydligt högre än kostnaden. Så, jag frågade också Dr Jennings om att ta hCG medan du är på andra hormoner, som p-piller. Hon säger till sitt bästa att det inte har någon effekt på fertiliteten. Men det rekommenderas att du inte tar hCG medan du menstruerar; och som med vilken kost som helst är den här bäst under en läkareövervakning eftersom andra läkemedel kan behöva justeras på grund av lågt kaloriintag och viktförändring. Dessutom är det värt att nämna att hCG är ett förbjudet ämne i professionella sportliga ligor. Bara förra månaden testade Houston Texans spelare Brian Cushing positivt för hCG och suspenderades för fyra matcher. Han ansluter sig till en lång lista av professionella idrottare som har busted sig för drogen, något som sagt att mildra effekterna av en cykel steroider. Student walkout över pistoler utgör balansräkning för skolor. Student walkout över pistoler ställer balansräkning för skolor. Skickat: söndag 11 mars 2018 9 : 00 AM EDT2018 03 11 13:00:14 GMTUppdaterad: måndag 12 mars 2018 06:04 EDT2018 03 12 10:04:49 GMT (Craig F. Walker / Boston Globe via AP). I denna 28 februari 2018-bild sitter Somerville High School-studenter på trottoaren på Highland Avenue under en studentutgång på skolan i Somerville, Mass. En storskalig samordnad demonstration är plan. Skolor runt om i landet stärker för en serie av nationella studentsträckor för att protestera mot våldsvåld. Skolor runt om i landet stärker för en serie nationella studentsträckor för att protestera mot våldsvåld. NYPD bekräftar att 5 passagerare i NYC-helikopternas krasch är deadNYPD bekräftar att 5 passagerare i NYC-helikopternas krasch är dödade: söndag mars 11 2018 8:10 PM EDT2018 03 12 00:10:43 GMTUppdaterad: Måndag,
vad ska man göra för att gå ner i vikt En inblick i HCG-kosten
12 mars 2018 3:32 EDT2018 03 12 07:32:04 GMT Det var inte omedelbart känt hur många personer ombord fanns på planet på tiden. säg att en helikopter har kraschat in i East River utanför Manhattan. US-tjänstemän: Inga villkor ställda för NKorea för talksUS-tjänstemän: Inga villkor ställda för NKorea för samtalPostad: söndag 11 mars 2018 8:10 EDT2018 03 11 12:10: 17 GMT