träningsprogram viktminskning En man förlorar 100 pounds med växten

hur blir man smal snabbt En man förlorar 100 pounds med växten

Att behöva be om en säkerhetsbälteförlängare på ett flyg var en av Benji Kurtz största livsförnedringar.

Han kunde inte handla på populära klädaffärer, kläderna var tillräckligt stora. När han hittade kläder som passar, hade han ofta ett val i stilar eller färger, som bara kunde köpa byxor som var tillgängliga i storlek 50.

I flera år cyklade han runt låga carb dieter för att tillfälligt förlora 30 till 40 pounds, bara för att få tillbaka den. Ingen av de många andra dieter som han försökte fungerade, heller. Sedan av en slump hittade lösningen honom.

Under Memorial Day weekend 2013 såg Kurtz och hans fru Over Knives, en dokumentär om vetenskapen bakom växtbaserad ätning. Vid den tiden vägde han 258 pund.

Det vetenskapliga bevis som presenteras för varför människor borde äta en växtbaserad diet var bara förnuftigt för Kurtz. Det var som en glödlampa fortsatte, förklarar han.

Han läste många böcker och tittade på onlineföreläsningar för att lära sig mer när han började äta från de fyra livsmedelsgrupperna som rekommenderades av läkarkommittén för ansvarsfull medicin: Frukt, grönsaker, fullkorn och baljväxter (med nötter och frön). Gradvis klippte han ut socker, salt och oljor.

Jag såg det vetenskapliga beviset på hur vi utvecklats som växtätare och inte omnivorer, och när jag såg hur bra min kropp reagerade på att mata den med låg fetthalt, helmat, växtbaserad diet, blev det successivt alltifrån det, sade Kurtz, en 37 årig entreprenör i Atlanta.

De snabba resultaten var uppmuntrande.

Det var inte bara hans vikt som började falla. Hans kolesterol gick från över 200 till 167. Hans blodtryck sänktes. Hans sjukförsäkringssatser gick också ner tre gånger när han blev friskare.

Samtidigt var andra saker på väg, inklusive hans energinivåer och hans förmåga att smaka på mat.

du börjar äta på detta sätt, din smak förändras helt, sade Kurtz. Smaka på maten som mat skulle smakas i första hand. Som en film har lyftats av dina smaklökar. upptäckte också att han kunde äta så mycket som han ville ha rätt mat och inte gå ner i vikt. Hans nya sätt att äta kände mer som överflöd än missnöje.

Frukostmat ingår havremjöl och frukt smoothies med mandelmjölk. Till lunch eller middag blev hans favoritmatar ångade grönsaker med en faux-parmesan krydda, röd lentil chili, bakade potatis, vegan mac och ost och delad ärtsoppa. Om han blev hungrig mellan måltiderna, osaltade och oroade nötter, frukt eller chia pudding gjord med mandelmjölk var hans mellanmål.

Efter ett år och en dag på sin nya diet hade Kurtz framgångsrikt förlorat 100 pund. Han väger nu 138, hans byxor är 31 19 storlekar mindre än hans tungaste och han har en liten storlek i skjortor.

Kurtz berättelse är inte ovanligt, säger Dr. John McDougall, en Kalifornien läkare som har studerat effekten av näring på sjukdom i över 30 år och som svarade dietfrågor från Kurtz under hans omvandling. Efter att ha flyttat människor från en rik, hög fet amerikansk kost full av kött och mejeri, säger McDougall att han sett patienterna gå ner i vikt, bli botad av förstoppning och sänka kolesterolnivåerna.

En av de största nycklarna till dessa resultat, säger han, är att man förstår att människor alltid har varit primärt stärkelseätare. stärkelse är dålig. Pasta, bönor, ris, majs och potatis är mat som uppfyller kroppen och kan vara alternativ till kött och mejeri.

tror att de kommer att svälta ihjäl om de inte äter en hamburgare, sa McDougall.

McDougall fortsatte med att säga att marknadsföringen av kött och mjölk har blivit så effektiv att vi ofta associerar kalcium med mjölk och protein med kött, när det enligt honom är ganska lätt att få de näringsämnena från en naturlig, vegetarisk kost.

Kurtz krediterar sin lätthet i att övergå till denna växtbaserade diet för att bo nära en livsmedelsbutik där han kunde köpa hälsosam mat och arbeta hemifrån, vilket gjorde det lättare att laga mat. Han hittade också en tyst inomhuspool med en vänlig personal där han simmar runt 20 varv sex till sju dagar i veckan.
träningsprogram viktminskning En man förlorar 100 pounds med växten