träning gå ner i vikt En hemlighet till snabbare viktminskning

viktnedgång snabbt En hemlighet till snabbare viktminskning

Hem Artiklar Viktminskning ArtiklarCold Water Treading En hemlighet till snabbare viktminskningCold vattenbehandling En hemlighet till snabbare viktminskning

Kallt vatten behandlar en hemlighet till snabbare viktminskning

Av Sookie James den 13 juli 2011 0

Kallt vatten, varmt vatten, varmt vatten, is och ånga får alla olika reaktioner från din hud och inre organ. Alla vet att det finns en effekt av dessa saker. Det är helt uppenbart.

Det är uppenbart att de gör något för kroppen, men vad. I denna artikel ska jag fokusera på kallt vatten och hur det hjälper dig att gå ner i vikt.

Kallt vatten anses vara ‘levande’ vatten. jämfört med varmt vatten, vilket anses vara ‘dött’ vatten. Kallt vatten, energi, uppfriskar och förtärkar kroppen. Kallt vatten skapar förbättrad cirkulation och övervinner tröghet som bildas av blockerade energikretsar i kroppen.

En orsak till att kallt vatten får så bra resultat när det appliceras på kroppen är att det stimulerar kroppen genom att producera en åtgärd. Kroppen tvingas då reagera på att återfå balans.

Tänk på det så här. När du är kall rysar du. Den rysande är din kropps naturlig reaktion mot förkylning. Rysningen ökar kroppens inre temperatur och värmer upp dig.

Här hur du kan använda kallt vatten för att stimulera viktminskning.

Ta din vanliga dusch. När du har gjort, koppla ihop badkaret och fyll det med 4 tums kallt vatten. riktigt kallt vatten. Nu är allt du gör gå på plats (slitbanan) i det kalla vattnet i 2 3 minuter. Efter det gå ut ur badkaret och torka av dig själv. Att det.

Vad det här kallvattnet gör är att det skapar en miljö där du lurar din kropp. Din kropp tror att den här yttre stimulansen sänker kärntemperaturen. Det vill inte ha det. Så beslutar kroppen automatiskt att värma upp sig själv.

Det här är bra nyheter eftersom kroppen är effektivare vid brinnande fett när den har en något förhöjd temperatur. (Undrar någonsin varför du går ner i vikt under feber. Det är orsaken.) Ju högre din inre kärnmembran är desto lättare är det att bränna av fett.

Så om du kan lura kroppen till något värme upp sig genom att använda kallt vatten, förbättrar du kraftigt din fettförbränning.

För bästa möjliga resultat föreslår jag att du gör det två gånger om dagen i 2 3 minuter varje gång. En gång på morgonen och en gång innan du går och lägger dig på natten. Du behöver inte ta duschen på förhand. Det är bara ett förslag att göra kallvattnet praktiskt.

Ytterligare ett tips innan jag går. Ett ännu bättre sätt att använda kallvatten för viktminskning är att ta en kall dusch. Eftersom vattnet inte är begränsat till fötterna och benen får du en mer aggressiv reaktion från kroppen. Du kan helt enkelt ta din vanliga dusch och sedan i slutet slår du vattnet mycket kallt och låt det springa över din kropp i 15 sekunder.

Lita på mig, 15 sekunder är allt du behöver. Du har svårt att andas eftersom det är en sådan chock för kroppen. Men eftersom de flesta kan hantera en kalldusch i jämn 15 sekunder, är det näst bästa köldvattnet.

Du märker en dramatisk ökning av dina energinivåer med kalla duschar och kallt vatten. Du bör också märka lite viktminskning efter 5 8 dagar. Så ta denna viktminskning ‘trick’ och bevisa det själv.
träning gå ner i vikt En hemlighet till snabbare viktminskning