tips på att gå ner i vikt snabbt En frisk dotter visar sig vara den bästa mors dagens gåva

gå ner i vikt utan träning En frisk dotter visar sig vara den bästa mors dagens gåva

Klänningar glädjer mig. Men innan några presenter är ouppfyllda har jag redan fått den bästa mors dagens present i min dotter Heathers läkning. Att dela min glädje är Connie Mally, som firar sin dotter Teresas återhämtning denna mors dag.

Dagens kolumn är mitt tackkort till Gud för att läka våra dyrbara barn.

Heather och Teresa är affischflickor för kärlekens kraft som släpptes ut som böner, vänlighet och stöd från familj, vänner och främlingar. På mors dag 2007 slog Heather, en 29 årig mellanskolelärare, och Teresa, en 23-årig senior vid Illinois State University, kampen mot cancer.

I mars 2007 diagnostiserades Heather med Hodgkins Disease. Hon avslutade 12 kemoterapi sessioner som varade 2 1/2 timmar, som började i april och slutade 20 oktober. Därefter hade hon fyra veckors daglig strålning från november till 26 december. Genom schemaläggning av kemosammanträden på fredagsmorgonen och strålning vid slutet av Skoledagen, Heather kunde fortsätta att lära sig heltid, handledning eleverna efter skolan och att ta en doktorandkurs och fastighetsrecertificeringskurser.

‘De svåraste delarna av min sjukdom var håravfallet som räknade varje bit som det föll ut i början för att se om satsen ökade. Det gick inte att göra en hästsvans. När den blev för tunn för en hästsvanshållare var det peruk tid, ‘sade Heather. ‘(Och) hämtar sig från meds. De flesta människor går ner i vikt, men jag var en av de oturiga få som inte gjorde det. Har inte energi. Ta reda på när jag borde ha gjort att jag behövde fyra fler behandlingar. ‘

Teresa diagnostiserades med akut lymfocytisk leukemi den 24 augusti 2005.

‘Jag upplevde fem faser av kemoterapi som började två dagar efter diagnosen’, sa hon. ‘Det inkluderade 10 olika kemoterapeutiska läkemedel i många olika former. Jag gjorde också åtta doser kranial (till huvudet) strålbehandling.’

‘Det finns så många kampar med en allvarlig sjukdom. Du har naturligtvis den fysiska komponenten. Behandlingarna tar en vägtull på din kropp,’ tillade Teresa. ‘Men du har också den känslomässiga delen av det. Det tog ett tag att vänja sig vid det faktum att jag inte kunde vara i skolan och fortsätta längs en jämn väg i skolans liv och utbildning. Och du undrar om du kommer tillbaka till det normala, men jag insåg verkligen att allt du kan göra är att ha tro och be. ‘

Anslutningen mellan Heather och Teresa började för 16 år sedan på Fredsskolan Vår Frue. Scouting, födelsedagsfester och julafton förde med Teresa till vårt hem vid flera tillfällen. När Teresa och Heather diagnostiserades med cancer, vår kära vän, Fr. Dan Cambra administrerade smörjelsens sakrament till varje tjej.

Jag har skrivit om Heather och Teresas sjukdomar. Båda kvinnorna har fått kort, telefonsamtal och böner från många läsare. Pat Laffey,
tips på att gå ner i vikt snabbt En frisk dotter visar sig vara den bästa mors dagens gåva
som blev bekant med dem på Notre Dame Church i Clarendon Hills, skickade kort och bad troget. Lori Belgio of Darien, vars dotter Krissy var Heathers klasskamrat, skickade en underbar bukett.

‘Blommorna anlände på en dag, jag hade huvudvärk och var väldigt sjuk. Fru Belgios gåva hade perfekt timing. Jag är så tacksam mot alla som skickade kort och bad för mig, sade Heather. ‘Det är de små sakerna som gjorde den största skillnaden. Nita, en lärare på mitt team, tog mig goda väskor fyllda med böcker, tidskrifter, ljus, badsprodukter och snacks varje gång jag hade kemo. Min vän Peggy gick till min sista kemo med mig. Vi läste tidningar och hade aptitretare innan jag gick hem och var sjuk resten av helgen. ‘

‘Jag känner att vi under de senaste åren har berörts av det närmaste mötet med Gud jag någonsin haft hittills i detta liv,’ sade Connie.

Heather ord echoed Connie s känslor.

‘Min man Mike sa’ Det gör ont när Gud berör dig. ‘Jag gillar verkligen hans offert eftersom det är säkert att cancer har skadat, men det gör att du också kommer ihåg den större bilden,’ sa hon. ‘Du kan bli rörd på ett så positivt sätt. Jag kan definitivt göra det genom allt nu.

‘Överlevande cancer har gjort mig en starkare och mer medkännande person. Mike och jag är mycket närmare,’ tillade Heather. ‘Jag är mer medveten om all godhet i mitt liv. Jag är mer tålamod och tycker inte att jag måste ha allt perfekt hela tiden. Jag är tacksam för att jag är frisk och för Mike, min familj och vänner. ‘

Teresa har också sett positiva förändringar i hennes liv.

‘Denna erfarenhet var egentligen bara en epiphany för mig. Jag kan inte beskriva det på något annat sätt,’ sa hon. ‘Jag tycker att min familj som helhet har växt mycket närmare med större förståelse och uppskattning för varandra och hur stor en presentlivet är verkligen.

‘Och jag är så tacksam för att vara i återhämtningsstaten som jag är. Jag tycker att det är ett mirakel som livet kan gå från en hemsk extrem till den andra, tillade Teresa. ‘Jag känner att Gud har en stor plan för mig. Jag är också tacksam att han anförtrotade mig med denna utmaning.’

‘Naturligtvis är jag tacksam för denna moders dag för våra döttrar’ remission och framsteg. Jag är tacksam för hennes mod, beslutsamhet och förtroende, säger Connie. ‘När Teresa blev diagnostiserad var hon kritisk. Vi var tvungna att fortsätta med förtroende. Vi bad tillsammans.’ Denna mors dag är jag mest tacksam för Teresas medvetenhet om bönens kraft ‘.
tips på att gå ner i vikt snabbt En frisk dotter visar sig vara den bästa mors dagens gåva