recept gå ner i vikt En Labrador Odyssey

bra sätt att gå ner i vikt En Labrador Odyssey

Kano resor har ett sätt att bryta livet ner sina grundläggande komponenter. Och de blir inte mycket mer grundläggande än mat och väder och där är bara en du kan göra någonting åt.

Vi pratar alltid om att maten är bränsle och en kanotur är där du känner det uttalandet i aktion. Det finns en stark korrelation mellan kvaliteten och mängden bränsle du lägger i din ‘tank’ och vad du kan göra. På svåra, slogging dagar går du helt enkelt ur gas. Vår uppförsbacke av Labrador Odyssey kunde se att vi brände upp till 5000 kalorier om dagen. Vi har ofta kallat våra tuffa resor HACC-kosten: tvångsövning, allt du kan äta och fortfarande gå ner i vikt. På några av våra längre resor har medlemmarna förlorat 25 pund (felplacerad är en mer exakt beskrivning eftersom de vanligtvis återkommer).

Trots den högteknologiska naturen hos vår resa är vi sanna traditionister om vår meny. Vi tar riktig mat. Ingen frystorkning. Inget ögonblick. Bara riktig mat.

BREAKFAST: I våra tidiga år av tripping, skulle vi ofta hoppa över frukost tillsammans. Det låter och är löjligt och många av våra nyare (kortare) medlemmar har visat oss ljuset. Det är en viktig måltid. Varm spannmål är dagens ordning när tempsna är låga, vilket ofta är fallet (och vår preferens). Fem minuters Quaker havre, Red River och Cream of Wheat är alla populära. Tillägget av russin är dock en ‘hot button’ fråga som nu löses av den enskilde. Vi tar också en spannmål av granola med mjölk. Vår kvartalschef, David Peake, är känd för sina pannkakor, som kommer förpackade med bitar frukt (och förstås äkta lönnsirap). Han har också behärskat ett recept på majsmjöl, det ger mycket energi efter flera satser som kom med en 12 månaders / 30 000 km garanti. Och i år återvänder vi till en gammal favoritbacon. Dubbelrök och vakuumförpackad, bacon ger oss (sans) av det fett vi behöver för att hålla oss varmt i kallt väder.

LUNCH: Det förändras sällan och märkligt, vi blir inte tröttna på det. Färskt bakat bröd i mitten av måltiden. Geoffrey Peake och Andrew Macdonald har honat sina bakverk under åren. Brödet blir skivat medan osten huvudsakligen cheddar med några gäststjärnor under årens lopp), jordnötssmör (PC naturligt chunky), sylt, torkad Schneider sallad och tofu weenies, alla sprids ut. Geoff sätter sedan ner sin väska med exotiska potioner och såser (vanligtvis några hyfsat varma eller fermenterade legumesåsar från några oförutsägbara ställen) och buffén börjar. Under resor i varmare klimatförändringar ger Geoff oss en gröda av fräscha alfalfa groddar odlade i en nylonstrumpor och hålls på toppen av ett pack som utsätts för solen under dagen. De tar ett par dagar att groa och ett par mer för att nå den ätbara scenen, men de är ett välkommet tillskott till lunch. Vi tar också bagels för resans början. Ibland, på en kall dag, kommer vi att elda lite soppa. Den största behandlaren är leftover HACC Fish Chowder (även om det inte är troligt att det finns kvar). Rekonstituerad chowder med en haka med färskt bröd och smör är lika bra som det blir (se Fisk nedan).

SNACKS: GORP, en traditionell kanot akronym (Good Old Raisins Peanuts) är en HACC häftklammer. Vi har använt ett recept i många år. Basen är en Quaker Harvest Crunch som chokladflis, rosiner, jordnötter, sojamötter, kokosnötter och rostade mandlar tillkommer. Vi väskor inte och märker middag på dagen. Det beror på vädret och hur vi känner. Följande middagar är de grundläggande. De brukar vara en krukmat eftersom de är enklare att laga mat och hålla sig varm.

TUNA CASSAROLE: En basmati-risbaserad måltid med torkade grönsaker av kockens val som kastas i, plus rostade solrosfrön och flera burkar med fast tonfisk. Real Lea Perrins Worcestershire-sås ett måste! Det kan göras i en kruka eller lagad i vår ugn med smält ost på toppen.

FISK: En naturlig favorit eftersom vi ofta reser i otroligt fiskeland. Stekt arktiska Char fileter är huvudet att slå. Peter Brewster har ett par olika smör, som inkluderar pannkaka mix och majsmjöl. Yum! Vi har också gjort fiskkakor men vår favorit är chowder, en skapelse av Brewster s första gjord under en kallvindad dag på Escape Rapids på Back River. Det är kanske det bästa kalla väder, håller fast vid dina revben måltider vi ‘ ve någonsin haft. Han gör det med sjööring eller arktisk Char (med lite greyling kastat in) som är över 10 kg (anses vara liten på Barrenlands), den lättare fisken är best battered och stekt. Skriv ut receptet och prova det själv.

MACARONI OCH CHEESE: Vi tröttnar på denna måltid. Det var tråkigt så vi gjorde det riktigt igen med Mrs. Peakes recept. Du gör en roux med mjölk, ost och lök och kryddor som din bas. Makaronen läggs i en stor kruka och bakas i vår lilla vikande Coleman-ugn En tjock skorpe av vintagecheddar tillsätts och bakas tills guldbrun. Garnerad med PC-jordnötsås.

KORNBET: Vi blev nästan vegetariska i flera år, men den här gamla tiden favorit är väldigt populär, förutom med vår ensam Vegetarisk medlem. Den konserverade corned beefen stekas i en panna medan en stor kruka med riktiga PEI-potatis bubblar långt i ett annat hörn av elden. Spudsna hackas och läggs till köttköttet, som har fått lite kryddor och lök och paprika. Hela blandningen täcks försiktigt (och samplas) tills en tillfredsställande skorpa erhålls och sedan svälls ner.
recept gå ner i vikt En Labrador Odyssey