rasa i vikt en fitness-maskin nu i Indien

vad ska jag äta för att gå ner i vikt en fitness-maskin nu i Indien

Power Plate introduceras i landet av Hero Motors efter att det bildat ett joint venture med PPI. Joint venture kallas Power Plate Indien (Pvt) Ltd.Speaking till PTI, grundare och uppfinnare av Power Plate Guus Van der Meer sa att träna på det skulle vara bra för hela kroppen inklusive muskler, axlar och biceps. Dessutom, Maskinen är avsedd att vara mycket användbar för dem som lider av osteoporos (en degenerativ sjukdom hos benen) för att hjälpa sådana patienter att öka sin bentäthet, påpekade han. Guus Van Der Meer har konstruerat maskinen huvudsakligen på andnings- och andningsorgan. Enligt honom kan alla använda maskinen inklusive personer upp till 94 år. Under de senaste åren har Power Plate expanderat till marknadsledande inom accelerationsutbildningen.
rasa i vikt en fitness-maskin nu i Indien