ner i vikt snabbt En grönare upplösning för det nya året

gå ner 5 kg på 1 vecka En grönare upplösning för det nya året

oss herre, den här julen, med tystnad i sinnet; lär oss att vara tålmodig och alltid vara snäll. Helen Steiner Rice. Gud fyller dig med sin nya godhet varje dag och kan Jesu kärlek överflöda från dig till andra under det nya året.

Många presenter kommer att bli oupplånade ikväll och imorgon imorgon när vi firar julens ankomst. Men den mest värdefulla gåvan av alla var inslagna i svängande kläder som låg i en krubba över 2000 år sedan. Vi är så tacksamma och välsignade för Christ Child Gift och de många välsignelser vi mottar nu och hela året på hans vägnar. Tack Jesus!

‘Tiden är som en flod som består av händelserna som händer, och en våldsam ström, för så snart som en sak har blivit bortförd, förflyttas den, och en annan kommer i sin plats, och detta kommer också att förflyttas.’ Marcus Aurelius. Njut av varje ögonblick i ditt liv till tjänst för andra.

Tiden är så mycket värdefull och vi bör njuta av varje ögonblick som vi ges i Kristus. Ett annat år har nästan passerat oss med en ny i horisonten. Och med detta nya år kommer många utmaningar, möjligheter och ansvarsområden. Vi funderar över hur vi övertygande förändrar oss under hela det nya året och identifierar med den nya personen vi strävar efter att vara.

Många människor utvecklar nya årsbeslut för att träna mer och gå ner i vikt, bibehålla bättre familjeförhållanden, gå till kyrkan mer, hjälpa människor mer, acceptera att göra mer i samhället, resa mer, planera en hälsosam och rengöringsdieten för att befria sina kroppar giftiga ämnen, le mer, och så vidare. Många av dessa resolutioner kommer att falla vid vägen efter de första veckorna eller så i det nya året på grund av upprepningen, tidsbegränsningar eller helt enkelt bristen på engagemang och intresse.

Går du till nyårsbeslut? Håller du några av dessa resolutioner? Letar du efter nya idéer när du utvecklar dina nya årsbeslut? Tja, se inte mer! Tänk på en annorlunda nyårsupplösning som du kan överväga! En grönare upplösning för det nya året! Låter bra! Individuell tröst finns i växter och miljö. Antingen ‘adoptera en växt’ för dig själv eller ‘ge en växt’ som en gåva till någon annan som en del av ditt nyårsbeslut. Ge dig själv i tjänst till andra!

En helt annan typ av upplösning som du bör överväga innebär natur och miljö genom att överväga att en växt eller gåva av en växt antas som kräver ansvar och vidare visar på ditt intresse för miljön. Din greenscape kan dra nytta av samma typ av övervägande att du ger andra klassiska resolutioner om du är verkligen seriös om hållbarhet, stewardship och miljömedvetenhet.

Tänk på sådana aktiviteter som nya anläggningsköp för antingen inomhus eller utomhus, spolning eller byte av jordmedia i befintliga behållare (återpottning), rotbeskärning, förstärkning av växten i en större behållare, tillsättning av positiva mikrober till markmediet, handrengöring av lämnar på krukväxter där damm har samlat in och så vidare.

Börja det nya året med en optimistisk och positiv attityd genom att beckon dina önskemål för ett gott nytt år med en gåva av liv som växer varje månad på året. Det nya året är en mycket lämplig tid för en attraktiv växtåva, men med det kommer det att uppstå ansvaret för vård och underhåll. Kom bort från den oansvariga uppfattningen, ‘om det dör, ska jag bara köpa en annan.’

Kanske ger en anläggning för ett sådant tillfälle kommer att få andra att begå nya trädgårdsresolutioner för det nya året. Eller välj från en enbär bonsai, flätat pengar träd, areca palm silke växt, ficus, gummi växt, dumma rotting, drake träd, majs växt eller en mängd andra vackra hus växter som dina val är obegränsat.

Även om det är vinter och det ska vara något kallare ute, gör dessa växtgåvor underbara trädgårdar och arrangemang som ger en varm och bekväm känsla till en annars tråkig årstid. Från de känslomässigt höga topparna i december till de låga dalarna i januari är detta ett fantastiskt sätt att påminna dina nära och kära hur mycket du bryr dig genom att ge en så vacker växt att starta det nya året.

De flesta hushållsentusiaster reducerar befruktningen på vintern, vilket gör det bra att spola salt- och gödningsmedelrester från växtrotszonen. Jordspolor finns i ditt lokala trädgårdsmiljö för att lösa salterna och läcka dem ur behållaren. Om denna process är klar korrekt, kommer behandlingen att rensa rötterna och göra dem friskare. Därefter kommer de att effektivt absorbera näringsämnen för tillväxt och utveckling när tillväxten börjar och året går. Även denna behandling kommer effektivt att avlägsna överskott av salter från pottmediet.

Blanda spolprodukten enligt anvisningar och applicera långsamt för att tillåta infiltrering tills perkolflödet lämnar behållarens botten. Denna aktivitet bör utföras i en diskbänk eller ute för korrekt dränering. Låt inte anläggningen suga i avlopp eller avloppsvatten. Denna spolningsprocess bör genomföras två gånger per år när man inte byter marken helt.

Dedikerade trädgårdsmästare med inomhusväxter i dålig pottajord bör överväga att repottera växten med frisk, frisk jord. Välj den bästa potten som finns inom din budget. Rengör befintlig behållare för att avlägsna alla gödningsmedel, hårda vattentillförselar och gamla jordar. Större växter är svårare att repotera. Gör allt för att skydda och inte skada växterna, samt upprätthålla sådan arbetsställning för att skydda din kropp (särskilt bakom) i processen. En nyligen repotted växt kommer att visa bättre energi och friskare utseende än före processen.

Kontrollera din växt och behållare för storlek proportioner och potentiella rotbundna förhållanden som leder till långsammare tillväxt och en mindre hälsosam växt. Vid inspektion, om växten är rotbunden så kommer rötterna att växa i cirkulärt mönster runt i behållarens insida. Om så är fallet är repottning ett måste och det befintliga rotmönstret måste beskäras innan det placeras i nytt medium i en större behållare.

Kan dina trädgårdsansträngningar ge dig en atmosfär fylld med prydnadsanpassning, andlig tillfredsställelse och personlig säkerhet och glädje genom slutet av detta år och under det nya året. Du har tid att flytta på den här upplösningen. Kom ihåg att du inte dricker och kör, och du får inte ha text och körning. Njut av lite fotboll så många skålspel spelas. Gå Dawgs! God jul 2017 och gott nytt år 2018! Välsignelser och god uppmuntran till alla! Gör det till den mest glada julen om Jesus!

‘För oss är ett barn födt, till oss ges en son, och regeringen skall vara på hans axel, och hans namn skall kallas underbar rådgivare, mäktig Gud, evig fader, fredsprinsen.’ Jesaja 9: 6.
ner i vikt snabbt En grönare upplösning för det nya året