ner i vikt En Kent State University forskare tittar på sinnet spel av viktminskning

gå ner i vikt på en vecka En Kent State University forskare tittar på sinnet spel av viktminskning

 Det är i början ganska lätt att gå ner i vikt ‘genom att helt enkelt byta till en hälsosammare diet. Men när din ämnesomsättning anpassas, kommer du inte att bränna så många kalorier som du brukade. Så förlora ytterligare vikt blir hårdare. ‘

Men när fett smälter bort, börjar ‘du’ uppleva en ökning av aptiten. Efter en måltid släpper fettceller ett hormon som kallas leptin i blodet. Denna ökning i leptinnivåerna signalerar till din hjärna, du är full och borde sluta äta. Men med mindre totalt fett, visar människor som går ner i vikt ett mätbart dopp i leptin. ‘

Hjärnskanningar hos överviktiga patienter som hade förlorat 10% av sin kroppsvikt ‘visade att mindre leptin leder till ökad aktivitet i hjärnans regioner som styr vår önskan att äta. Slutresultatet är inte bara en ökad aptit men en ännu starkare uppmaning att äta feta, högkalorimat, eftersom din hjärna försöker återställa kroppens leptinivåer till normalt. ‘

Men Business Insider noterar, att ‘kämpa den tidiga impulsen till ravin på pizza och munkar är värt det på lång sikt.’

Till exempel, förutom att minska risken för hjärtsjukdomar, högt blodtryck, högt kolesterol och typ 2-diabetes, förlorar bara ett kilo kroppsvikt minskar fyra kilo tryck på knäskarv. Att förlora övervikt minskar också blodkärlsbelastningen, ökar blodflödet till hjärnan och ökar den övergripande hjärnfunktionen.

Webbplatsen säger också, ‘flera studier har visat att personer som genomgått viktminskningsågning såg en förbättring av minnes-, koncentrations- och problemlösningsförmåga i så snart som tre månader.’

DELTID?

Politico rapporterar att minst ett halvt dussin demokratiska senatörer från röda stater, inklusive sen Sherrod Brown, kommer att träffas tisdag 7 november med en ledande assistent till president Donald Trump i vad webbplatsen kallar ‘ett tecken på att någon av partiet’ s politiskt utsatta medlemmar har inte uteslutit att stödja en proposition som GOP ser som ett måste för att hålla fast vid dess kongressens majoritet. ‘

Brown och Sens. Deras närvaro vid mötet, organiserat av manchin, ‘kommer som demokratiska ledare, projektet förtroende för sin enhet går in i en väsentlig sex veckors sträckning av lagstiftning om skattesänkningar, med republikaner som syftar till att få en räkning genom huset av tacksägelse och till Trumps skrivbord till jul, säger Politico.

Brown var en av tre av de sex demokratiska senatörerna som deltog i tisdagens möte, som alla möter val nästa år och är bland GOP: s främsta mål som godkände ett augustibrev från 45 demokratiska senatorer som lovade att hålla sina röster från någon skatt skära lagstiftning som ökar underskottet eller nedskärningar skatt för de högsta 1% av arbetarna, enligt politico. och en annan som skulle utöka värdet av barnskattekredit och inkomstskattskredit. ‘

VAD ÄR ORDET?

Ordboken för amerikansk regional engelska är stängningsaffär, The Wall Street Journal

rapporterar, av de enklaste orsakerna: Den ‘små stammen av lexicographers gick tom för pengar’.

Från berättelsen:

Köpningar som främst av biblioteken genererade inte tillräckligt med pengar. Webversionen, som kostar $ 49 per år för individer och cirka $ 5000 för institutioner, kommer fortsätta att fungera och ibland uppdateras av volontärredaktörer, sade DARE.

Petprojektet vid University of Wisconsin Engelska professorn Frederic Cassidy, som lanserades 1962, ‘syftade till att fånga nationens regionala ord, uttal och syntax’, berättar historien. Den katalogiserade mer än 60 000 ord, inklusive ‘zippy stick’, en cricket i Ohio (som visste? Jag) och ‘devilstrip’, som The Journal säger är ‘huvudsakligen används i nordöstra Ohio’ och ‘refererar till gräsbevuxet område mellan gatan och trottoaren.’ (Jag trodde det var bara en Akron sak.)

Papperet konstaterar att ordlistan slutar sin körning ‘även om utvecklingen av amerikansk engelska försvårar energiskt och chaotiskt framåt, säger lexikografer.’ Trots påverkan av masskommunikation och sociala medier stiger nya ord och uttalanden upp i en region, som andra döljer bort.
ner i vikt En Kent State University forskare tittar på sinnet spel av viktminskning