middag under 500 kcal En klänning som går utöver bröllopet

hur ska jag gå ner i vikt En klänning som går utöver bröllopet

För en brudtärna klänning som flatterar nästan vilken kroppsform som helst och översätter till cocktailkläder, titta inte längre än Pamela-klänningen av Vancouver-designbolaget Narcissist.

Företaget har producerat den prisvärda och eleganta brudtärnafiken sedan 2004, säger Tracy Copeman, ägare och kreativ chef för narcissisten.

Pamela-klänningen kan utformas på minst 12 olika sätt och kommer i nyanser som varierar från säsong till årstid. Bortsett från färgen skapar klänningen bara knähalslängden en sammanhängande look för brudpartiet och gör klänningen mångsidig utöver bröllopet.

Klänningen är tillverkad av fyrvägs polyjersey, vilket gör det bra för resor och destinationer bröllop, säger Copeman.

Den här säsongens färgpalett innehåller korall, pinks och blues förutom klassiska neutraler av svart, brunt och kol. För anpassade beställningar säger Copeman att de erbjuder en tvåfärgsmodell i halsen.

Anpassade klänningar är $ 244, och utanför racketen är $ 200. Informationen nedan kommer att användas för att optimera innehållet och göra annonser över nätverket mer relevanta för dig. Du kan alltid ändra informationen du delar med oss ​​genom att redigera din profil. epaper, Digital Access, Subscriber Rewards), var god ange ditt prenumerationstidnings abonnemangsnummer och postnummer.

{telefon}

{adressPostalCode}

Genom att klicka på ‘Skapa konto’ hör jag med tillstånd till Postmedia att använda min kontoinformation för att skapa mitt konto.

Jag accepterar och accepterar också att vara bunden av Postmedias Villkor med avseende på min användning av sajten och jag har läst och förstått Postmedias personuppgifter. Jag samtycker till insamling, användning, underhåll och avslöjande av min information i enlighet med Postmedias sekretesspolicy.

{newPasswordConfirm}

Postmedia vill förbättra din läsupplevelse och dela med dig de bästa erbjudandena och kampanjer från våra annonsörer. Informationen nedan kommer att användas för att optimera innehållet och göra annonser över nätverket mer relevanta för dig. Du kan alltid ändra informationen du delar med oss ​​genom att redigera din profil. epaper, Digital Access, Subscriber Rewards), var god ange ditt prenumerationstidnings abonnemangsnummer och postnummer.

{telefon}

{adressPostalCode}

Genom att klicka på ‘Skapa konto’ hör jag med tillstånd till Postmedia att använda min kontoinformation för att skapa mitt konto.

Jag accepterar och accepterar också att vara bunden av Postmedias Villkor med avseende på min användning av sajten och jag har läst och förstått Postmedias personuppgifter. Jag samtycker till insamling, användning, underhåll och avslöjande av min information i enlighet med Postmedias sekretesspolicy.
middag under 500 kcal En klänning som går utöver bröllopet